perjantai 19. helmikuuta 2010

LempikalsaritViimeisimmältä kangaskauppakierrokselta tarttui mukaan pala meidän 5-vuotiaan lempikuosia, eli pääkalloja. Trikoo on ohutta ja hieman liukasta, juuri sopivaa kalsareihin.

Nyt sain nämä pojan odottamat housut valmiiksi ja kangasta riitti vielä aluspaitaankin. Aluksi ajattelin tähän ihan perusvalkoiset resorit, kunnes tajusin ettei minulla ole yhtään valkoista trikoota saati resoria. Ehdotin kirkasta punaista, mutta ei kelvannut, on kuulemma ihan tyttöjen väri. Ei auttanut sanoa, että onhan Salama McQueen ja Ferrarikin punaisia... Niinpä päädyttiin tuohon turkoosinsiniseen. Ihan pirteä tuli ja olen muutenkin tyytyväinen noihin kanttauksiin, resorikaitaleet ei ole tainneet ikinä onnistua yhtä hyvin.

Tästä tuli saajalleen niin mieluinen asu, että se piti saada heti päälle eikä pesuun olisi saanut laittaa. Ja äidille tuli lapsen innostuksesta hyvä mieli. :)

Pääkallotrikoo on ostettu Kokkolan Palatuvasta ja resori Kangastukusta. Kalsareiden kaava on Suuresta Käsityölehdestä 1/2010 ja paidan kaava Ottobren nettisivuilta printattu. Hoikan pojan mallia olivat molemmat, istuvat mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)