maanantai 1. heinäkuuta 2013

100!
Tämä on blogini 200. postaus. Eikä siinä vielä kaikki: Juhannuksen aikana täyttyi 100 rekisteröityneen lukijan rajapyykki! Olisiko syytä arpoa? No joo-o!!
Kaiken huipuksi kolme kangaita verkossa myyvää yritystä on ystävällisesti lähtenyt mukaan sponsoroimaan arvontaa. Kiitos heidän minulla on ilo arpoa monta upeaa palkintoa. :)Kangas-Malla on syksyllä 2006 perustettu yritys, joka on erikoistunut asustekankaisiin/muotikankaisiin ja lastenkankaisiin. Kangas-Mallan laajasta valikoimasta löytyvät kankaat kaikkeen vaateompeluun, niin lasten vaatteisiin kuin aikuisempaankin makuun. Myös sisustuskankaat ja ompelutarvikkeet kuuluvat valikoimiin.


***


PaaPii Design on saanut alkunsa mahdottomasta käsillä tekemisen ja uuden luomisen vimmasta ja innosta. PaaPii Design on perustettu Alavetelissä 2011, jolloin muotoilija Anniina Isokangas päätti, että rakkaasta harrastuksesta tulee ammatti. Värikkäät ja persoonalliset tuotteet syntyvät lasten elämäniloa seuratessa. Tekstiilit suunnitellaan ja valmistetaan PaaPii Designin työhuoneella Kokkolassa. Kankaiden lisäksi PaaPii Designin tekstiilivalikoimasta löytyy pehmoleluja, pussukoita sekä tee-se-itse ompelupaketteja.


***

Sari Ahokainen vuonna 1977 syntynyt suomalainen suunnittelija. Hän on opiskellut ihmistieteitä, mutta lopulta löytänyt todellisen intohimonsa suunnittelun parista. Sari työskentelee eri yrityksille ympäri maailman luoden hauskoja, trendikkäitä ja yksinkertaisen voimakkaita kuoseja erilaisiin tuotteisiin – tekstiileihin, keramiikkaan, paperituotteisiin jne. Vuonna 2012 Sari aloitti myös omien tuotteidensa kehittelyn. Sari Ahokainen -shop myy Sari Ahokaisen suunnittelemia tuotteita - kankaita, koruja ja paljon muuta.


***

PALKINNOT:


1. palkinto on 20 euron lahjakortti Kangas-Mallan verkkokauppaan

 
2. palkinto on kangaspaketti, joka sisältää PaaPiin Robotit-puuvillasingleä (noin 110 cm) ja Soulbird-luomupuuvillajerseytä (n. 80 cm) sekä ruskeaa polvekenauhaa.
 
 

3. palkinto on 1 metri Sari Ahokaisen Tweet home-luomupuuvilla/elastaanitrikoota ja kankaaseen sopivaa koristenauhaa.Ja jotta en päästäisi itseäni kuin koira veräjästä
4. palkinto on tuttuun tapaan Vaapula-lastenvaate tai vaihtoehtoisesti asuste aikuiselle

Toiveita saa esittää, kerro ainakin koko ja tuleeko vaate tytölle, pojalle vai aikuiselle. Vaate toteutetaan tähän postaukseen jätetyn kommentin perusteella, joten muistathan kertoa heti kaikki oleellisimmat asiat. Ellei toiveita ole esitetty, oletan Sinun tavoittelevan ainoastaan kankaita/lahjakorttia.
Pidätän itselläni täyden taiteellisen vapauden toteutuksen suhteen. Toiveet huomioidaan olemassa olevien resurssien mukaan (aika, taidot, kankaat jne.)
Vaatepalkintoja arvotaan vähintään yksi, mutta kukapa tietää jos jotain ekstraakin olisi tulossa...


SÄÄNNÖT:
 
Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 14.7.2013 klo 24.00
 
Kaikki saavat osallistua. Anonyymit, keksikää erottuva nimimerkki!
 
Arvontaan on mahdollista saada kolme arpaa:
 
Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen. Voit kertoa, minkä palkinnon mieluiten tahtoisit, otan toiveen huomioon mikäli toivomasi palkinto on vielä vailla omistajaa.
Toisen arvan saat olemalla blogini rekisteröitynyt lukija (eli nimimerkkisi löytyy tuolta sivupalkista). Arvonnan aikana voi toki vielä liittyä.
Kolmannen arvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Käytä ylimmäisenä olevaa kuvaa.
 
Suoritan arvonnan mahdollisimman nopeasti arvonta-ajan päättymisen jälkeen. Voittajilla on viikko aikaa ottaa yhteyttä sähköpostilla (vaapulavot(at)gmail.com). Jos mitään ei kuulu, arvon uudet voittajat.

Eipä sitten muuta kuin
RUTKASTI ONNEA!

74 kommenttia:

 1. ihanaa ja lämmintä kesää! yhdellä arvalla mukana ja mieluiten kakkospalkinto :)

  Arla Tuukkanen

  VastaaPoista
 2. Kaksi arpaa ja kaikki palkinnot kelpaa mielihyvin.
  Vaatepalkinto: tyttö 134cm, poika 110/116cm, pojat 92cm. Siinä on mistä valita :)

  VastaaPoista
 3. kolme arpaa, kiitos ja vaatepalkintoa minäkin tavoittelen: joko tyttö 140, poika 128, poika 116 tai tyttö 98. Tytöt tykkää pinkistä ja pojat kirkkaista väreistä eli ei mustaa/harmaata/tummansinistä ;)
  Toki nuo kangaspalkinnot on ihan yhtä tervetulleita.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti yhdellä arvalla mukana ja lähdenpä tavoittelemaan vaikka Paapiin pakettia, kun veljenpojalla on synttärit ja kaappi täynnä prisessa kankaita. Tokkiinsa kaikki käy :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana arvonta ja mahtavat palkinnot! Olen kahdella arvalla mukana. Kankaista käy kaikki ja vaatepalkinnosta aikuiselle esim. tuubihuivi tai muu asuste, värillä ei väliä. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanata, ihanata! Mukana kahdella arvella, kun juuri liityin lukijoidenkin joukkoon. Kyllä tällaista blogia kelpaa lukea :)

  Palkinnoista eniten kiehtoo Vaapulan ompelukset pojalle koossa 74. Mutta kaikki palkinnot ovat ihania!

  VastaaPoista
 7. OSallistun kahdella arvalla ja tavoittelen kaikkia palkintoja. Jos vaatepalkinto sattuisi napsahtamaan, niin minulla on 2-vuotias poika, mutta pidämme värikkäistä ja iloisista lastenvaatteista enkä oikein usko tyttöjen ja poikien väreihin. Koko voisi olla 98, niin olisi kasvunvaraa.

  VastaaPoista
 8. Minulle kävisi mikävain palkinto! Jos neljännen palkinnon saisin, olis kiva saada pojalle 92 paitaa.. =) Kahdella arvalla mukana! Liityin hienon blogisi lukijaksi..

  VastaaPoista
 9. Kolmella arvalla lähden mukaan koittamaan onneani! Kangaspaketit olisi mieleen tai sitten lahjakortti. Tai oikeastaan loppujen lopuksi kaikki käy! =) Muistan joskus käyneeni täällä ennenkin kurkkimassa mutta nyt liityin oikein lukijaksikin. =)

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana! Ensisijaisesti kiinnostaisi 2. palkinto, mutta jos voitto osuisi kohdalle, niin mikä tahansa vaihtoehdoista otetaan ilolla vastaan <3

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Mieluisin palkintomolsi tweet home kangas, mutta kaikki palkinnot on tosi kivoja. Ihana blogi sinulla. T. Kinuski05

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana! Onnea blogillesi, hieno saavutus! :) Kaikki palkinnot kelpavaat. Vaatepalkinnon toiveet: Tyttö, 98/104cm. Tyttömäisyys on kivasta. :)

  VastaaPoista
 13. Minä osallistun kahdella arvalla. Kakkospalkinto olisi mieluisin, ommella saat 116 cm pojalle.

  VastaaPoista
 14. kahdella arvalla mukana ja kaikki palkinnot passaa - vaate tulisi kokoa 110 tarvitsevalle tytölle, jonka lempiväri on vihreä ja hän tykkää dinoista, autoista sekä hepoista - tuollain poikatyttö siis :) rasavilli... ;)

  VastaaPoista
 15. Minäpä osallistun kahdella arvalla mukaan arvontaan. Mikä tahansa palkinto kelpaisi, koska en koskaan voita mitään ;) perheeseeni kuulun minä, cairnterrieri ja norski-kisu, joten meistä jollekin jotain varmaan, jos niin iloisesti sattuisi, että voittaisin ;)

  VastaaPoista
 16. yhdellä arvalla mukaan ja mikä tahansa palkinto on tervetullut :-D

  VastaaPoista
 17. Kivat on palkinnot! Kaikki ovat kiinnostavia! Vaan jos lykästää valmiin ompelun kohdalla, niin meillä tarvittaisiin housut ensin 128 kokoiselle tytölle, jonka jälkeen ne periytyvät pojalle. Kaikenlaiset värit ilahduttavat.

  Ja kahdella arvalla joukon jatkona.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa mitä tahansa palkintoa :) 4.palkinnon osuessa kohdalle toivoisin jotain itselleni.

  VastaaPoista
 19. Lähdetään mukaan yhdellä voittoisalla arvalla! Mieluisin taitaisi olla joku tekemäsi vaate ja erityisesti sellainen joka sopisi hoikalle, liikunnalliselle (varhaisteinille) pojalle koossa 140cm.

  t. KoTi

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana, liityin juuri lukijaksi. Kaikki palkinnot ovat kivoja, mutta mieluisin kuitenkin numero 2.

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana,kaikki mahdolliset palkinnot kelpaavat ovat niin huippuja :) Tyttö 86cm ja poika 110cm.

  VastaaPoista
 22. Yhdellä mukana, kaikki kelpaa, jos vaatepalkinto napsahtaa poika 130cm

  -Humiela-

  VastaaPoista
 23. Vau mikä arvonta! :)Yhdellä arvalla lähden kokeilemaan onneani.

  Kaikki palkinnot ihania! Kankaat kelpaa aina ;)

  Vaatepalkinnon osuessa kohdalle toivoisin pienelle pojalle jotain iloista ja värikästä (1,5v / vaatteet n.86-92cm) :)

  VastaaPoista
 24. Onnea! Houkuttelevat palkinnot sinulla. Olen kolmella arvalla mukana (linkki arvontaan löytyy blogistani). Vaatepalkinnon sattuessa toivoisin jotain tytölle koossa 110 cm.

  VastaaPoista
 25. Minä lähden yhdellä arvalla kans mukaan. Kaikki palkinnot olisi mieluisia ja vaatepalkinnon sattuessa kohdalle toiveena olisi 104cm vaate pojalle.
  Ääpylä

  VastaaPoista
 26. Kahdella mukana! Voih, palkinnon valitseminen on vaikeaa!!! Jos kuitenkin lähden tavoittelemaan palkintoa nro2.

  VastaaPoista
 27. Aivan pakko vielä kommentoida kun aiempi kommentini näyttää muotoutuneen melko hassuun muotoon.. :DD En siis toivo saavani 92 kappaletta paitaa, vaan koossa 92 paidan. -Arpaonnen suosiessa...- ;)

  VastaaPoista
 28. Olen mukana kahdella arvalla ja kaikki palkinnot olisivat mieluisia :) Mikäli vaatepalkinto napsahtaa, toivoisin jotain pienelle tytölle, joka on tälle hetkellä kokoa 74, mutta varmaan kasvaa siitä pian ulos, joten seuraava koko voisi olla hyvä (minulla ei ole lapsia, mutta tämä tyttö on ystävän lapsi) :)Tyttö on vasta muutaman kuukauden ikäinen vauva, joka on kasvanut hurjaa vauhtia. Hän on pikemminkin pitkä ja hoikka eikä niinkään leveä ja lyhyt. Tyttö ei vielä osaa mielipidettään kertoa, mutta hänen äitinsä pitää kovasti krokotiileista ja kilpikonnista :)

  Olipa paljon infoa, mutta mikäli arpaonni suosii, se ei varmaan haittaa :)

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana ja mikä tahansa palkinto kelpaa :)

  VastaaPoista
 30. Voi kuinka hieno arvonta. Kahdella arvalla mukana! :) Kaikki palkinnot ihan yhta upeita eli kaikki kay.

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana ja mikä tahansa palkinto käy, mikäli onni potkaisee :)

  VastaaPoista
 32. Mukana ollaan, kahdella arvalla :) ihanat palkinnot! jos vaatepalkinnon sattuisin voittamaan niin toivoisin pojalle pitkähihaista trikoopuseroa, koko n.116cm.

  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana :) 2. tai 3. palkinto ois kiva.

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana. Kaikki palkinnot olisivat mieluisia. Mikäli sattuisin voittamaan vaatepalkinnon, se tulisi kokoa 92 käyttävälle pojalle.

  VastaaPoista
 35. Tottahan toki yritän kolmella arvalla voittaa tuon kakkospalkinnon! Hieno kilpailu!

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana! Jos minua onnistaisi vaatepalkinnon kanssa, niin se tulisi 80 cm kokoisena pojalle.

  VastaaPoista
 37. Voi miten kivan blogin löysinkään täältä, mukana arvonnassa kaikilla kolmella arvalla ja taidanpa tavoitella ensimmäiseksi tuota Vaapulan vaatepalkintoa joko tytölle 146cm tai pojalle 128cm.

  VastaaPoista
 38. Ihana arvonta <3. 3 arvalla mukana ja kaikki palkinnot tervetulleita. Tyttö on kohta kokoa 98 cm.

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla havittelen jtn kangaspakettia. :-)

  VastaaPoista
 40. Kahdella arvalla mukana ja tavoittelen kankaita :)

  VastaaPoista
 41. AT-Sini mukaan arvontaan kahdella arvalla. Eniten pidän Tweet Home -kankaasta ja nauhasta. Jos valmis vaatepalkinto osuu kohdalleni, niin koko 90 cm pojalle.

  VastaaPoista
 42. Voi, mitä palkintoja <3 Yhdellä arvalla mukana! Kelpaa sekä kankaat että vaatepalkinto, viimeksi mainittu 110 cm pojalle.

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukaan. Kaikki palkinnot kelpaa mutta erityisesti Tweet home olisi ihana. Vaatetoiveena 116 cm unisexvärinen. Vaate tulisi ensin tytön ja myöhemmin pojan käyttöön.

  VastaaPoista
 44. Yhdellä arvalla mukana,vaikka yleensä ei arpaonni suosi :) Kankaille täältä löytyisi rakastava koti :)

  VastaaPoista
 45. Kolmella arpasella mukana arvonnassa ja jos sikseen käy että voitan jotain sinun tekemää niin pienelle pojalle toivoisin jotain..meidän mini ihminen on vasta 12 vrk vanha joten todella ministä on kysymys :)

  VastaaPoista
 46. Mukana kahdella arvalla. Kulijasi olen ollu tjo pidempään. :) Mieluisin palkinto olisi Kangas-Mallan lahjakortti. Siellä olis jotain, mitä tarttisin.
  Vaatepalkinnossa olisi ihan saada jotain meien kohta 92cm käyttävälle tytölle tai eskariin menevälle pojalle 116/122.
  Pst. Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 47. Lukijana kahdella arvalla mukana :) Kankaille lienee aina jemmatilaa ja myös valmis ompelus olisi mitä mieleisin. Toiveissa voisi olla naisen M/L (n. 40-42) kokoinen esim. pitkähihainen paita. Väreistä tykkään esim. vihreästä ja turkoosista, mutta aika kaikkiruokainenkin olen ja yllärit on aina parhaita :)

  VastaaPoista
 48. Ihania palkintoja, kaikki kelpais. :)
  Kolmella arvalla mukana. Ja vaatteissa varaa valita: tyttöjä kaikki: 68-74cm, 90cm, 120cm, 130cm :)

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana ja vaatepalkintoa tavoittelen. Tarvitsisin näet kipeästi trikoista baggy-pipoa, jolla saisi näin kesäaikaankin tukan jemmaan huonona tukkapäivänä :) Itselläni ei taitoja ole. Väri saisi olla esim. valkoinen tai joku sini-valko-, musta-valko- tai puna-valkoraitainen...

  VastaaPoista
 50. Hei :) Löysin blogiisi facebookista,Fabriinan kautta :) Ihanuuksia blogi pullollaan...Osallistun niin innoissani arvontaan ja meillä on minä ja 6 v tyttö, jos onni suosii ja meille kahdelle kelpaa kaikki !

  VastaaPoista
 51. Kolmella arvalla ehdottomasti mukana, ihan mahtavat palkinnot!

  1, 2 tai 3 olisivat mieluisimmat palkinnot.

  Mutta vaatepalkinnot sattuessa osumaan kohdalleni, niin saaja on 3-vuotias tyttö 104cm kooltaan. Tykkää sinisestä sekä röllistä.

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla mukana. Jos onni suosii,niin 2.3. tai 4.(tulevalle ensimmäiselle lapsenlapselle,tytölle jotakin suloista)

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla ja jos onni suosii kaikki palkinnot ovat yhtä tervetulleita. Jos vaate sattuu, meillä on 130 cm maatalon tyttö

  VastaaPoista
 54. Kolmella arvalla mukaan. Kaikki palkinnot kelpaavat :) :)

  VastaaPoista
 55. Onnea! 2 arvalla tavoittelemassa huippuja palkintoja,jos sattuu onni potkaisemaan vaatteen kohdalla niin 128cm hoikka poikulainen ilahtuisi varmasti jostakin :)

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana. Kaikki palkinnot ovat houkuttelevia, mutta koska en ole kovin hyvä ompelemaan, tavoittelen palkintoa nro 4. Pienelle poikavauvalle suunnilleen kokoa 86 cm olisi kiva saada jotain kesäasua :)
  s.kansakoski@luukku.ocm

  VastaaPoista
 57. Yhdellä arvalla mukana! Mikä tahansa palkinto olisi huippukiva voittaa.
  -Nina-

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana! Kaikki palkinnot kelpaisivat minullekin ja jos vaatepalkinnon voittaisin niin itsekkäästi toivoisin jotain ihan itselleni koossa L :)

  VastaaPoista
 59. Kolmella arvalla mukana.
  Palkinnoista mikä tahansa kelpaa mainiosti. Hienoja palkintoja :D Ja tietty jos vaatepuolelle mennään niin asuste aikuiselle ja toiveena tuubihuivi tms.

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukana! :) Jos vaatepalkinto sattuu kohdalle: poika 86cm, tyttö 120cm tai poika 134cm. Tosi kivoja vaatteita olet ommellut :)

  VastaaPoista
 61. Kahdella mukana ja kaikki palkinnot ovat tosi hyviä

  VastaaPoista
 62. Yhdellä mukana, ja kaikki palkinnot ovat tosi ihania, mutta jos valitsemaan oikein pääsisin, niin tottakai palkinto numero 4, eli se vaate :) Ja se voisi olla jotain värikästä pojalle koossa 98 cm - 104 cm. Erityisiä fanituksen kohteita kaivinkoneet.

  VastaaPoista
 63. Kolmella arvalla mukana. Mikä tahansa palkinnoista kyllä kävisi, ehkä mieluisin kuitenkin Kangas-Mallan lahjakortti :)

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mieluusti olen mukana.

  VastaaPoista
 65. Kaikki palkinnot kelepaa :) Poika koko 80. Kahdella arvalla mukana.
  hannesalo@netikka.fi

  VastaaPoista
 66. Mukana kahdella arvalla. Kangaspalkinnoista 1. ja 3. olisi mieluisia, vaatepalkinnon sattuessa tytölle 98 kokoista tai pojalle 86 kokoista värikästä toivoisin :)

  VastaaPoista
 67. yhdellä arvalla mukana! Mieluisimpia lahjakortti- ja kangaspalkinnot olisivat tälle ompeluun hurahtaneelle. :)

  -Idi- (idiehin@gmail.com)

  VastaaPoista
 68. Muistin aivan osallistuneeni, mutta taisikin tuolloin netti tehdä tenät juuri kun olin kirjoittamassa.
  No, ehdin juuri ja juuri nipinnapin vielä:-) Eli kahdella mukaan. Kaikki palkinnot kivoja, mutta jos valita saisin,niin ehkä tuolle ykköselle olisi juuri nyt käyttöä.

  Iloista kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)