lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesälaitumille
Nyt se on sitten ohi. Esikoisen eskarivuosi. Edessä pitkä kesäloma. Aika on mennyt nopeasti, mutta paljon on lukuvuodessa tapahtunut. Pienestä pojasta on kasvanut reipas koululaisenalku, joka osaa ja pärjää ilman äitiäkin.

Tänään päättäjäisaamu valkeni aurinkoisena ja tuleva ekaluokkalainen lähti hymy huulilla kouluun. Ehkä vähän jännitti, ehkä hieman haikeanakin, mutta ennen kaikkea innolla pian alkavaa lomaa odottaen.

Pojalla on ollut onni käydä eskari pienessä kyläkoulussa pyöräilymatkan päässä kotoa. Pienissä piireissä on ollut turvallista kasvaa ja oppia uusia koululaisen taitoja. Syksyllä on edessä uusi isompi koulu ja bussikuljetus, mikä harmittaa ja jännittää ainakin äitiä. Onneksi poika ei liikoja murehdi.

Koulun väelle pikku muistamisiksi vietiin itse ommeltuja pussukoita ja avainnauhoja sekä pojan askartelemat kukkakortit.


Pussit on eri kankaista, mutta kaikki ruusukuosisia. Avainnauhojen lisäksi sisältä löytyy makeaa, pojan asiantuntemuksella valitsemia. :)Pussukoiden kaava ja ohjeet löytyivät Hipun blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)