maanantai 3. syyskuuta 2012

Pyjamatalkoot jatkuu

 
 
Lisää pingviinejä. Vierastin aluksi tämän tyttären valitseman kankaan värejä, mutta valmiina vaatteena se näyttääkin oikein hyvältä.
 
Paitoihin sopi sama aniliini resori kuin edellisen postauksen vaatteissa ja pääsin tekemään kaitaleissa sarjatyötä. Hyöty se on pienikin hyöty. :) Nämä valmistuivatkin melkein huomaamatta eskarisetin kylkiäisinä. Samaa joustofroteetakin käytin, pienemmässä paidassa takakappaleella ja isommassa hihoissa. Kaavat Papana (OD 4/11) ja Little Lamb (OD 4/12). Kankaat Fabriinasta.
 


Housukankaaksi löytyi pitkään marinoitu raitatrikoo. Jaa-a, mistäköhän tämäkin on ostettu...? Veikkaisin Pikku-Aurinkoa. Pienempien kaava Lily (OD 1/09) ja isompien kaava Suuresta Käsityölehdestä 1/09. Molempia kaavoja kavensin hieman ja leikkasin vielä ilman sivusaumanvaroja, koska kangas oli melko lötköä.

 
 
Isompi neiti huomautti heti, että housukangas on tylsä ja aivan vääränvärinen. Ompelin lahkeisiin pätkät Farbenmixin stardots-nauhaa täyttämään pinkkikiintiön.

 
 
Pienempi tyttö tahtoi pukea heti päälleen, mikäpä ettei nämä mene päivävaatteinakin.


4 kommenttia:

 1. Hyvin menisi päiväkäytössä! Suloinen ja housujen väri piristää jotenkin kummasti paitaakin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mieli! Samaa mieltä olen noista housuista, väri on oikein passeli. Turkoosi sitä paitsi sopii meidän tytöille hyvin, harmi vain että se on mukamas 'poikaväri'.

  VastaaPoista
 3. Tosi mukavasti sointuu housujen raidat pingviineihin. Söpöt asut!

  VastaaPoista
 4. Jostain kautta tänne ilmestyin :-). Tosi kivoja ja kauniita vaatteita olet lapsille ommellut.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)