sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Hyvän mielen kukkataskuhousutMinä ainakin tulen hyvälle tuulelle tällaisesta värikylläisyydestä, toivottavasti nämä ilahduttavat muitakin. :)

Siskoksille tein tilauksesta velouriset kukkataskuhousut. Kankaaksi valittiin Hilcon herkullisen tummanruskea velour, koska sitä sattui minulla olemaan valmiina ja ihan loistavastihan se sopiikin pohjaksi eri värisille kukkasille.

Muuten sain vapaasti käyttää valitsemiani sävyjä, kunhan lopputulos olisi riittävän värikäs. Isosiskon (koko 98 cm) housuista löytyy oranssia, pinkkiä ja keltaista. Pikkusiskon (koko cm) pöksyissä sävyt ovat astetta hempeämmät. Myös raitaresorit ovat Hilcoa. Velour ja raitaresorit hain Fabriinasta, aplikointikankaat löytyivät omista tilkkujemmoistani.

Lahkeisiin tein extrapitkät resorit, niin etteivät nämä jäisi pieneksi vielä piiitkään aikaan. Kaavat ovat omia muokkauksiani.

 
 
 


Sivusaumaan laitoin sävy sävyyn istuvat 'Handmade Unique Item'-nauhat. Sopivat muutenkin kuin värinsä puolesta, tuskinpa aivan samanlaisia tulee kaupungilla vastaan. :)

10 kommenttia:

 1. Upeat, pirtsakat housut!! Tuollaiset voisi itsekin joskus tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Käyttäjät kiittää :), ihanat ovat ja ei varmaankaan satu kenellekään samanlaisia jalkaan <3!!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi mikä idea, kukkataskut!! Nää on pakko varastaa ideavarastoon...! ;)

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa täällä vierailulla ja ihastuin heti! Ihanan värikkäitä ja iloisia vaatteita!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea tehdä erivärisenä, nää on kyllä kivoja housuja! Mä kokeilenkin tätä tapaa tehdä kukkataskut seuraavalla kerralla. Vähän eri tapoja kokeillut ja mikään ei ole ollut oikein hyvä.

  VastaaPoista
 6. Nää on tosi kivat!! Hei, jään ehdottomasti lukijaksesi, täältä saa kaikkea kivaa inspiraatiota. Minulla surraa tällä hetkellä ompelukone, koska sinunlaisesi bloggarit ovat saaneet minut ompeluhurmokseen.. :D Joskus valmistuvia tuotoksia saa tulla kurkkaamaan osoitteeseen http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 7. Taskuja googlailemalla löysin sivuillesi. Nämä housut ovat kyllä niin ihanat, iloista mieltä henkivät :) Klikkaampa itseni lukijaksi niin saan ajankanssa plärätä blogisi läpi!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)