sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Onnea on ♥
Uusi neulostunika ja vadelmanpunaiset villasukat ♥. Olen niin ylpeä näistä sukista! Villasukkien neulominen itselle koko pitkän talven aikana ei ole minulle mikään itsestäänselvyys ja nämä sain jalkaan jo ennen ensilumia. :)Jos sukkien neulominen on pitkällinen ja harras prosessi, tämä tunika oli kaikkea muuta. Hetken päähänpistossa saksittu ja surautettu. Palloneuloksesta piti tulla jotain ihan muuta, mutta sitten tuli idea, johon kangas ei ihan riittänytkään ja lopputuloksen näette tässä. 

Yläosaan hain mallia Ottobren Pigeon Grey-mekosta, loppu on summassa saksittua. Vino helma on huoliteltu näkyviin jätetyllä saumuriompeleella.Takana on tuollainen tamppi aniliininvärisestä trikoosta, jonka väri ei ainakaan minun näytölläni toistu oikein.Saman trikoon lopusta tein vielä tuubihuivin. Onpahan nyt pinkkiä päästä varpaisiin - ainakin melkein. :)


Palloneulos Majapuulta, trikoo Fabriinalta, sukkalanka Novitan 7 veljestä.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana tunika ja onnea on itseneulotut sukat, onnea 3

    VastaaPoista
  2. Hieno on tunika ja ihana kokonaisuus villasukkien ja huivin kanssa. Rähmäkäpälänä poistin vahingossa kommenttisi... Jos jaksat ja haluat käy kommentoimassa uudelleen. Kaikki kommentit on kyllä tärkeitä. Kyllä harmittaa, että puhelimeni kanssa sähläsin niin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)