maanantai 26. toukokuuta 2014

Mekottaa


Pienten mekkojen ompelu on niin mukavaa, etten muuta viitsisi tehdäkään...

Keltaisista pussihelmamekoista tuli kivat ja tein samalla kaavalla lisää Verson Puodin ohuista joustofroteista. Wanna-be-eskarilaiselle helmitaulua ja pienemmälle herkkusuulle sokerihiiriä.

Pomppimisesta ja kikatuksesta ei meinannut tulla loppua kun näitä kuvattiin. Yritin valikoida tähän vähiten vauhdikkaat otokset (suurin osa oli täysin tärähtäneitä), että mekoista saisi edes jotain selvää.

Enpä sitten muistanut tähän toiseenkaan versioon lyhentää pienemmän mekon helmaa. Vaan eipä tuo menoa ole hidastanut ja äidinkin silmä alkaa tottua.

Hiirimekon pääntielle ompelin lisukkeeksi pari pientä kukkanappia, ihan vain siksi kun olivat niin sopivan väriset.


Kaava: oma

Kankaat:
Joustofroteet: Verson Puoti
Resorit: Fabriina ja Majapuu

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat mekot ja hauskat kuvat. Mekot vaikuttavat todella hyvän mallisilta pienille tytöille, hyvin onnistuu touhut ja leikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat osoittautuneet mainioiksi arkivaatteiksi. Tyttömäiset, muttei liian hienot, pese ja pidä-mekot. :)

   Poista
 2. Tosi ihanat mekot olet tehnyt. Helmakiristys on tosi kivannäköinen ja antaa mukavasti muotoa mekkoon. Onpa ihania kankaita ja erityisesti tuo helmitaulukangas ihastuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Tykkään myös tuosta helmitaulusta, kuosi luo kivan epäsymmetrian vaatteeseen.

   Poista
 3. Kivat mekot, niin kuin muutkin ovat kommentoineet. Tykkään paljon tuosta pussihelmasta! Kirjoiteltiin tänään kirjettä sinne päin, oli neito vähän vauhdikkaalla tuulella, joten ei kannata ihmetellä kysymyksiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista!
   Jahas, saapa nähdä osataanko vastata kiperiin kysymyksiin. :) Tiedän erään, joka taatusti ilahtuu tuli mitä vain. Jouduin jo vähän toppuutella kirjoitusintoa ja muistuttaa, että olisi hyvä odottaa kamun vastausta, ennen kuin alkaa tekemään seuraavaa kirjettä. ;)

   Poista
 4. Ihanat mekot! Kyllä tuo sokerihiiri on vaan niin ♥

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)