torstai 15. toukokuuta 2014

Tilannekatsaus


Pikainen tilannekatsaus vain kangasvarastosta, joka ei lainkaan hupene. Kuinka voisikaan, kun joka kuukausi kaappiin tulee monta metriä enemmän uutta kuin ehdin ommella vanhoja pois. :-/

Huhtikuussa ompelin enemmän kuin aiempina kuukausina, mutta eihän noihin lastenvaatteisiin kulu kangasta nimeksikään! Nyt sen vasta todella huomaa, kun joutuu arvioimaan paljonko metreissä se käytetty kankaanpala onkaan. Toukokuussa aion ommella (tai olen jo jotain ommellutkin, kun vain saisi blogiin asti) enemmän itselleni, en vain kankaanmenekin vuoksi vaan siksi että kaipaan itsekin jotain uutta kivaa puettavaa. :)


Ommellut:


Yhteensä:  8,30 m


Ostetut:

Selia:
Trikoo, musta   1,0 m
Savanni-jersey   1,0 m
Neule-puuvillaneulos   2,0 m
Metsänhenget-jersey   0,7 m

Paikallinen kangaskauppa:
Nalle-pörrökangas   1,0 m

Ainola:
Hattara-joustocollege   3,0 m
Tennarit-trikoo, turkoosi   0,7 m
Raita-trikoo, harmaa   0,7 m

Viljamin Puoti:
Hattarakekkerit-trikoo, minttu   1,0 m

Käpynen:
Joustofarkku, harmaa ruusu   1,5 m

Nappinja:
Pallotrikoo, keltainen   0,6 m
Trikoo, v.harmaa   1,0 m
Raitatrikoo, keltainen   0,6 m
Trikoo, valkoinen   1,0 m

Lasten taikamaa:
Raitatrikoo, puuteri-pinkki   0,8 m
Dot-trikoo, v.sin.   0,8 m
Kisu-trikoo, v.in.   0,6 m

Yhteensä:  18,0 mSaldo 1.1. - 30.4.2014:  
+30,0 m

6 kommenttia:

 1. Mahtava määrä kankaita! On se kiva että on mistä ommella! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä ehdottomasti tarvitsisit sen kokonaisen ompelupäivän, sillä alat olemaan noilla metrimäärillä pahempi kangashamsteri kuin minä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarvitsisin - tai kokonaisen viikonlopun! Kotona se on mahdottomuus - ei tässä hullunmyllyssä ja noiden pikkutermiittien (♥) keskellä. Harmi, että joudun jättää ne lanit väliin.

   Poista
 3. Noista saakin hyvin vaatetta! Itsellä on tapana vannoa etten osta yhtään metriä kangasta, ennenkuin kaappeihin mahtuu. Saahan sitä vannoa, joskus tekee löytöjä, jotka on aivan pakko ostaa :D. Lasten vaatteisiin kyllä menee tosi vähän kangasta, mutta niitä on niin mukava ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Houkutuksia on nykyään niin valtavasti, että sortuu napsuttelemaan vaikka ei oikeasti tarvisi mitään. Ei uskoisi että vain muutama vuosi sitten oli vaikeuksia löytää kivoja kuoseja. Minusta on kaikkein hauskinta ommella pieniä mekkoja, mutta eihän niihin saa kulumaan puoltakaan metriä! Noista saisi tosiaan vaikka mitä kivaa. Kuka tulisi meille autokuskiksi ja tiskaajaksi, että saisin rauhassa toteuttaa visioitani?? ;)

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)