lauantai 5. heinäkuuta 2014

Matkalla tähtiinEilisiltana ompeluryhmässä veivattiin Ikasyrin yllätyspaketista, joka sisälsi raportin verran joko vihrää Pätmän- tai vaaleanpunaista Neiti Tomera-jerseytä. Minulle tuli vihreä versio (voi ei!) ja kelailin heti mielessäni tulevat syntymäpäivät, kukakohan pikkupoika saisi lahjaksi vihreän paidan? Tähden voisi käyttää omien lasten vaatteisiin, mutta kuka tahtoisi Pätmän-paran?Kunnes meidän kymppivee näki kankaan ja tahtoi Pätmän-shortsit. Whaaat? Ja minä kun luulin kangasta aivan liian lapselliseksi. Toiveen mukaisesti tein (pyjama)shortsit ja lisäksi t-paidan. Raportin (eikä pallokankaankaan) korkeus riittänyt 146-senttiseen paitaan, joten saksin kaavat kappaleiksi ja tein olkien yli musta-valkoisen kappaleen. Shortsit leikkasin kokonaan vihreästä. Koko haastekangas tuli käytettyä, jäljelle jäi vain pientä silppua.

Hyvin hillitty edestä:Värikkäämpi takaa:Mustaa silityskalvoa ei ollut tarpeeksi, eikä aikaa kangasväreillä painamiseen, siksi ronskisti vaan kangastussilla kirjoitin selkämykseen aiheeseen sopivan tekstin.Poika tykkäsi lopputuloksesta ja innostui myös muiden veivaajien tuotoksista niin, että kuulemma pitäisi tilata lisää Pätmäniä. Jaah, ehkä tämä kuitenkin saa riittää tällä erää...


Kaavat:
Paita: Smart Star (OD 3/14) muokattuna
Shortsit: oma

Kankaat:
Pätmän-jersey: Ikasyr
Värileikki-jersey: Pikku Piltti
Mustavalkoinen pilkkutrikoo: Pehemia
Mustavalkoinen raitatrikoo: Kankaita.com

6 kommenttia:

 1. Minä aina ilahdun, miten kekseliäästi sinä olet taas yhdistänyt erilaisia paloja! Lopputulos on todella kiva, ei lainkaan sekava vaikka onkin erilaisia kuoseja. Ihana paita ja shortsit, lapset osaavatkin toiveillaan yllättää :).

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna, minä taas ilahdun aina kommenteistasi. :) Tykkään yhdistellä kuoseja ja ylläripaketeissa se on melkein pakollistakin, kun palat ovat niin pieniä.

  VastaaPoista
 3. Tämä setti on mielestäni tosi reipas ja kiva. Tuo teksti on niin osuva. Pakko kai tuota palloa on tilattava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanne-Maija! Tuossa kankaassa on kyllä mahtavat värit ja hyvänkokoiset pallot. :)

   Poista
 4. Värikäs ja reipas kokonaisuus! Ja kaikki erilaiset kankaat käyvät hyvin yhteen.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)