lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kesämaisema äiti-poika-yhteistyöllä

Kun Hilcon vihreä-valkoraidallinen trikoo ja vihreä velour saapuivat Fabriinasta, ajattelin heti että niistä tulee t-paita puun kuvalla. Enkä siitä ajatuksesta ole päässyt irti, vaikka paita on odottanut leikattuna jo pari kuukautta.

Kuvan suhteen minulla oli iso ongelma, en osannut piirtää puuta. Niin helpolta kuin se tuntuu, en millään saanut paperille mieleistä puuta eikä sopivaa sattunut silmiin valmiinakaan. Tuskailin asiaa lasten kuullen ja heitin sitten pojalle, kohta 7-vuotiaalle, että "piirräpä äidille malliksi puu". Sain tällaisen:


Ei tarvinut äidin enää yrittää piirtää, hienompaa en kuitenkaan olisi saanut aikaan. :) Jäljittelin piirustusta kankaalle ja tällainen tuli aplikaatiosta:


Kuva ei ole yksi yhteen piirroksen kanssa, enkä siihen edes pyrkinyt, vaan halusin ennen kaikkea vangita paitaan piirroksen lapsenomaista tunnelmaa. Pienimpiä yksityiskohtia en luvannut edes yrittää, mutta linnunpesän poika sentään halusi oksalle. Linnun muotoisia nappeja en onnistunut löytämään, joten oksalle sai istahtaa kam-nepparin pöllö. Nappilaatikosta löytyi vielä Polinkasta tilattuja omenanappeja, jotka ompelin puuhun.

Paita on perusmallia, kaavana Ottobren CW301. Myös raitaresori on Fabriinasta.

Illalla kävimme kahdestaan Juha Tapion konsertissa, josta alla oleva kuva. Kaunis kesäilta, hyvää musiikkia ja tärkeä ihminen vierellä, mikäpä sen parempaa. :)


"Minä rakastan näitä iltojani kanssas sun, kun hetken päässä aamu odottaa.
Ja me nauramme ja silmiämme pyyhimme ja helppo huominen on unohtaa."

3 kommenttia:

  1. Kiva ja kaunis kesäpaita tuli. Ja hienosti piirretty puu.

    VastaaPoista
  2. Ihana piirustus ja hieno toteutus :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! On kiva kokeilla joskus tämmöistäkin, eikä se ollut niin vaikeaa kuin luulin. Ja mikä parasta, vaate kelpaa lapselle erityisen hyvin kun sen tekemiseen on saanut itse osallistua. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)