keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kesähousuja


Uuden Ottobren mallissa High-jump oli kivannäköiset pisarataskut, joita teki mieli kokeilla. Niinpä kun aloin tekemään maisemapaitaan sopivia capreja, leikkelin ne tuolla kaavalla. Lahkeita vain lyhensin ja kavensin. Solmimisnauhan korvasin käytännöllisemmällä kuminauhalla.

Kivat tuli ja oikein sopivat. Harmi ettei mallia ollut kaavoitettu isompiin kokoihin, olisin tehnyt samalla kaavalla pojalle syksyksi täyspitkät housut. 128-senttisissä ei vain pituus enää tahdo riittää. Leveyttä kyllä on sopivasti hoikalle pojalle, että ehkä sitten kaavaa pidentämällä...
Pikkusisko sai omat pöksyt samasta vihreästä velourista, niin pieniin ei paljon kangasta kulu. Resoriksi laitoin keltaista, nämä sopivat kivasti ainakin Metsolan hippiekukan kanssa, jota meillä on valmiina bodyna ja kankaana odottamassa, että siitä valmistuisi neidille jotain sopivaa paitaa tai tunikaa.

Hilcon velour ja raitaresori ovat Fabriinasta, keltainen resori Royal-tuotteelta ja sisätaskussa käytetty keltainen interlock Metsolasta.

5 kommenttia:

 1. Hauskat! Ei muuta kuin kaavaa pidentämään vaan!

  VastaaPoista
 2. Kivan malliset taskut, en ole tuollaisiin vielä törmännytkään!

  Liityn lukijaksi niin löydän kivaa blogiisi uudestaankin :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille!
  Taija: kävin tekemässä saman sinun blogissasi, ihania juttuja löytyi. :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat taskut, vähän erilaiset! Ja kyllä, lisää pituutta vain kaavaan ja housujen tekoon!

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit housut. Nuo raitaresorit sopii hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)