tiistai 10. heinäkuuta 2012

Ei pöllömpi mekkokaava

... tämä Katariina. Synttärilahjaompelukset jatkuvat, nyt vuorossa 5-vuotias neitokainen. Sankarin äiti toivoi juhlaankin sopivaa mekkoa ja kun minulla sopivasti sattui olemaan Mekkotehdas-kirja lainassa, ei tarvinut miettiä mistä sopivaa kaavaa etsisi. Valitsin Katariinasta pitkähihaisen mallin. Nuo hihat ovatkin tässä mekossa aivan ihanat.

Kankaan kanssa meinasi iskeä paniikki. Kaapissa ei ollut mitään sopivaa kangasta riittävän suurta palaa, eikä mieleisiä kuoseja kaupoistakaan meinannut löytyä. Lisäksi ajankohta kesä-heinäkuun vaihteessa taisi olla pahin mahdollinen, toimitukset olivat tavallista hitaammat useammassa verkkokaupassa. Yhdestä puodista odotan edelleen ennakkolaskua, vaikka tilauksesta on kohta kaksi viikkoa...

Viime tipassa muistin Ompelun Ihanuus-verkkokaupan, sieltä löytyi tämä pöllöpuuvilla joka saapui postilaatikkoon nopeammin kuin uskalsin toivoakaan. Samasta paikasta löytyi myös hihojen ruskea pitsi. Ihana kauppa ja toimiva palvelu, kiitos vain kovasti sinne! Oranssi puuvilla on edullinen löytö paikallisesta kangaskaupasta ja hyvä palvelu oli sielläkin. :)


(Roikkuupa rumasti henkarilla, taas näitä kiireessa otettuja kuvia, pahoittelen)Vielä mekkoon sopiva pussukka saman kirjan ohjeella:

2 kommenttia:

  1. Ihanat pöllöt! Tosi kiva setti! Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihana Katariina ja pussukka! Tuntuu kivalta vaihtelulta katsoa näitä vähän syksyisempiäkin värejä jo, vaikka kesä on (tai oikeastaan olisikin) ihana.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)