tiistai 30. lokakuuta 2012

Uskolliset ystävät

Ruskean velourin loppupala jäi pyörimään pöydälle ja sain siitä innostuksen ommella kuopukselle ruskean setin. Herttaisen pehmoista mäyräkoiratrikoota olen jemmaillut pienen eläinystävän paitaan ja nyt oli sopiva aika toteuttaa tämäkin suunnitelma.
 
Pelkkä ruskea tuntui kovin valjulta ja lisäsin piristeeksi pinkit resorit ja pari taskua sijoittelin summamutikassa paidan etukappaleelle. Pikkuiset joustofroteiset paikkataskut kiinnitin taso-ompeleella. Kaavana vanha ystävä Little Lamb (OD 4/12). Kangas Tiritomista.
 
 
 
 
Velourhousut tein isompien kukkataskuhousujen kaavalla ilman saumavaroja ja muutenkin hieman pienentäen. Istuvat pikku tiitiäiselle paremmin kuin hyvin. Lahkeissa on käännettävät resorit, että jalat mahtuvat kasvamaan. Taskukaavat sijoittelin mäyriskankaalle niin, että toisesta taskusta kurkistaa hauvan pää ja toisesta häntä. Velour ja resorit Fabriinasta.
 
 
 
 
Sovituskuvat ovat mitä ovat, valo oli kehno eikä malli ollut yhteistyöhaluinen, mutta tässäpä näitä kuitenkin: 




6 kommenttia:

  1. Aivan ihana setti! Varsinkin kun meiltä löytyy noita nakkikoiria kaksin kappalein :)

    Kotitonttu

    VastaaPoista
  2. Söpö setti! Hauskasti aseteltu nuo koirat taskuissa :)

    VastaaPoista
  3. Suloinen setti. Ihanasti piristää pinkki ruskeaa.

    VastaaPoista
  4. Ihania nakkikoiria! Mahtavat housut :)

    VastaaPoista
  5. Ihana värimaailma tuossa paidassa! Kiva setti. :)

    VastaaPoista
  6. Ihan suosikkisetti! Vaaleanpunainen ja ruskea on kauniit yhdessä ja muutenkin niin kivan rauhallinen muttei tylsä yhdistelmä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)