tiistai 11. joulukuuta 2012

OnnenpotkujaLämmin kiitos kaikille ompeluvinkkikisassa äänestäneille! Lahjakortti oli iloinen yllätys, jolla aion hankkia ainakin tunikakankaan itselleni. Olin muutenkin onnekas Royal-tuotteen juhlaviikolla, sillä piilokuvakisasta sain palkinnoksi kuumailmapallotrikoota ja ompelumerkkejä. Keskimmäinen lapsista jo malttamattomana odotteleekin tästä itselleen vaatetta, hän kun sai valita lempivärinsä. :)

Koska onnetar on suosinut minua, haluan jakaa jotain myös eteenpäin. Mitään varsinaista arvontaa en nyt ala järjestää, mutta päätin arpoa palkinnon kaikkien tämän vuoden aikana blogiini kommentteja jättäneiden kesken. Tämä siis myös kiitoksena teille ihanille ja aktiivisille lukijoille, jotka jaksatte ilahduttaa viesteillänne. :) Arpalipukkeita sai niin monta, kuin kommentteja oli jättänyt, eli aktiivisuus oli tässäkin eduksi.
Mitään valmista vaatetta en uskaltanut näin joulun alla luvata, niinpä toivotan tekemisen iloa lankapaketin muodossa: voittajalle lähtee kaksi kerää lämpimän punasävyistä Novitan Puro-lankaa. Näistä valmistuu vaikkapa tuollainen edellisen postauksen kauluri.

Pidemmittä puheitta, arvonnan voittaja on Mieli. Paljon onnea! Laitathan viestiä osoitteeseen vaapulavot (at) gmail.com, niin laitan palkintosi postiin.

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa! Kiitos hurjan paljon :)
    Laitoin meilitse osoitteen. Ihana idea tuollainen arvonta, saatanpa ottaa mallia... ;)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vaan! :) Laitan postiin tänään tai viimeistään huomenna.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)