maanantai 11. helmikuuta 2013

Arvonnan voittajat ja muuta pulinaa

 

Arvonta on nyt päättynyt ja osallistujia kertyi tasan 40. Liikennettä täällä on ollut huomattavasti vilkkaammin, joten kysymykset taisivat hieman karsia osanottajia. Kiitos teille, jotka jaksoitte vastata, on ollut todella mukava lukea kirjoituksianne!

 
Aikuisten ja lasten vaatteille löytyi molemmille omat kannattajansa. Molempia tullaan varmasti jatkossakin näkemään. Itselle ommeltuja toden näköisesti enenevässä määrin, kun olen vasta niiden ompelun makuun päässyt. Lapsille ompelua rajoittaa hieman tarve, tai ennemminkin sen puute. Kaapit kun notkuvat vaatetta jo ennestään. Kaupoista en vaatteita juurikaan osta, mutta tytöt saavat isommilta serkuiltaan niin paljon todella hyväkuntoisia vaatteita, että totta puhuen jo niillä pärjäisi varmaan useampikin lapsi. :) Siksi tuntuukin usein mielekkäämmältä ommella lapsista vanhimmalle, koska ne vaatteet pääsevät kaikkein ahkerimpaan käyttöön.
 

Blogin selkeyttä kiiteltiin useammassa viestissä. Kiva kuulla, siihen olen pyrkinytkin, koska en itse oikein jaksa lukea blogeja, joissa värit ovat kovin räiskyvät tai fontti koukeroinen.
 

Ohjeita toivottiin myös ja pari olen tänne nyt laittanutkin. Ohjeita löytyy blogeista aika paljon, enkä tiedä onko minulla paljoakaan uutta annettavaa niiden suhteen. Mutta esittäkää toivomuksia, mielellään tutorialeja teen jos niille on tarvetta.
 

Arvontojakin kaivattiin lisää. Seuraavan kerran tässä blogissa järjestetään arvonta 100 lukijan kunniaksi. Ellei sitten seuraava vuosipäivä koita sitä ennen. Kommentoijien kesken saatan arpoa yllätyspalkintoja milloin vain kun minusta siltä tuntuu, joten kannattaa jättää viestejä. Jonain päivänä saatat huomata voittaneesi jotain mukavaa. :)
 
 
 
Ai niin, ne voittajat....
 
Arvonta suoritettiin ihan perinteisellä lappumenetelmällä ja tytöt saivat toimia onnettarina.
 
 
Fabriinan lahjakortin voitti
 
Toisen palkinnon arvonnassa sattui pieni kömmähdys, kun kuopuksen sormiin tarttuikin kaksi lappua:
 
Marjo Heikkinen ( Paapuuri-blogi )
 
He molemmat saavat itsetehdyn Vaapula-lastenvaatteen.
 
Paljon onnea!
 
Voittajat, ilmoittautukaa sähköpostiosoitteeseen vaapulavot (at) gmail.com. Odottelen yhteydenottoja viikon ja arvon sitten tarvittaessa uudelleen.
 
Uusia lukijoita on tullut paljon. Ihanaa! Tervetuloa!

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi! :)