tiistai 30. heinäkuuta 2013

Värikästä

Silloin tällöin käy mielessä, että minulla EHKÄ saattaa olla liikaa kankaita. Sellainen olo tuli, kun piti ommella arvonnan palkintovaate. Kangaspinkoissa mikään ei tuntunut oikein sopivalta, enkä millään saanut päähäni mitä kaikkea syvemmällä jemmassa onkaan. Hetken jo harkitsin suunnistavani kangaskauppaan projektia varten, mutta tulin sentään järkiini.

Päätin ottaa jotain pinon päältä ja loihtia siitä mieleiseni vaatteen, vaikka mikä olisi. Ei kai siihen lisää kankaita tarvita, vain rippunen luovuutta!Reipasta ja värikästä, ei liian prinsessaa ja hörhelöä. Sellaista AstaKos toivoi tyttärelleen. Tämä on heistä vanhemmalle, kokoa 116 cm. Harmillista kyllä, juuri sellaisten kokolappujen kohdalla tarvikkeistossani on aukko. Ei siis löydy lappua, mutta toivon mukaan muuten täyttää toiveet.

Selian sateenkaariraidasta ja jo moneen muuhunkin käytetystä Eurokankaan pallotrikoosta tuli raglanpaita, johon kokeilin uuden Ottobren Fall Basic-kaavaa. Tästä kuvakulmasta näyttää tunikalta, mutta on oikeasti ihan suoralinjainen. Resorit Majapuun keltaraitaa. Tiimarin nappeja alkaa olla joka toisessa tekeleessäni, niin tässäkin. Ne nyt vaan ovat niin hauskoja ja tuo sininen sopi hyvin paidan raitoihin. Nappien alle aplikoin kukkaset valkoisesta velourista.


Siis vain EHKÄ.
Oikeasti kangaspaljous ja muistamattomuus johtuu siitä, etten ole ommellut tarpeeksi. Taidanpa saman tien leikellä loppukankaista toisenkin paidan. :)

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanan raikas ja värikäs. Kukat on tosi kauniit! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs tosiaan! (: Ja nuo Tiimari napit on kyllä ihan huippuja :D

  VastaaPoista
 3. Ihana ja iloinen! Nappikukat on kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihana! :D Keltainen ja punainen ovat esikoisen lempivärejä, mutta sitä en (tainnutkaan) mainita sulle, etten liikaa rajoittaisi tekemisiäsi. Varmasti tyttökin tykkää. Postia odotellessa. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikki!

  AstaKos: Kiva kuulla! :) Vein eilen postiin, maanantaina pitäisi olla perillä.

  VastaaPoista
 6. Toddella söpö paita! Ihana yhdistelmä väriä =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)