keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ystävykset herttaiset

 
Siiri ja Myyry.
Niin suloinen kuosi, että oli vaarassa jäädä ikuisiksi ajoiksi odottamaan jotain 'täydellistä' mallia. Onneksi kuopus löysi nämä kankaat ja alkoi päivittäin pyytää mintunvärisestä mekkoa. Itselläni oli mielessä jotain hupparinsuuntaista, mutta tyttö piti päänsä. Mekko siitä oli tultava!
 
Piirsin mekkoa varten Circus horse-kaavan (OD 4/14). Ottobren kaavat ovat minusta usein lyhyitä, mutta näistä mekoista tuli pitkät! Osaltaan pituutta lisäävät helmapitsit, jotka päätin lisätä vasta loppuvaiheessa, niin etten leikatessa vielä huomioinut sitä käännevaroissa. Ei kaikkein käytännöllisintä, mutta kunnon helmat ovat neideille mieleen. :)
 
Jotenkin  kankaassa oli liian vähän värejä minun makuuni. Ripaus pinkkiä oli vielä pakko lisätä resoreilla ja ruseteilla.

 
 
 
Kuten huomaatte, kunnon kuvia en enää millään saa aikaiseksi. Kun päiväsaikaan ei ehdi kuvaamaan, jälki on tällaista: auringon jo laskiessa näpsittyjä rakeisia otoksia. Lisään parempia kuvia myöhemmin, jos sellaisia sattuisi kameraan tallentumaan. Toistaiseksi näiden on kelvattava, etteivät jää kokonaan postaamatta. Parille itselle ommellulle on jo käynyt niin...
 
Siiri ja Myyry-trikoot PaaPiilta, resorit Majapuulta.
 
EDIT: Lisätty päivänvalolla otettuja kuvia. Neidit olivat kyllä sellaisella kuvaustuulella, että...
No, katsokaa itse! :D
 
 

6 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)