lauantai 24. elokuuta 2013

Unisex

 
Yllättävän vaikea aihe, huomasin.
 
Oli unohdettava pitsit, frillat, rusetit ja rypytykset. Kaikki pienet tyttömäiset tehosteet, joista niin kovasti pidän. Sen paremmin ei toki käy mikään poikamainen, ei luurankoja eikä autoja, ei ei. Kun saajana vielä oli jo iso lapsi, ehkä jo koululainen, eivät söpöt eläinhahmotkaan oikein tulleet kyseeseen.
 
Onko unisex tylsää?
 
Päättäkää itse. Tällaiset minä kuitenkin tein:

 
Petroolinvärisestä joustocollegesta housut turkooosein tehostein. Valokuva ei valitettavasti toista värejä oikein, resori ei oikeasti ole ollenkaan noin vaalea miltä tässä näyttää. Lahkeeseen aplikoin tähdet samasta joustocollarista. Onpa siellä yksi koristenauhan pätkäkin.
Kaava Ultimate casual (OD 4/13).
 
Sopivankokoista sovittajaa ei näille ollut, mutta vaikuttaa ihan kivalta perusmallilta. Voisin omillekin kokeilla. Taskut tein toisenlaiset kuin kaavassa, nämä ovat enemmän omannäköiset. :)
 

 
Nämä ovat siis arvonnan toiselle vaatepalkinnon voittajalle. TanjaK toivoi 128 cm housuja, jotka menisivät ensin tytölle ja periytyisivät sitten pikkuveljelle.
Toivottavasti eivät ole isosiskon makuun liian poikamaiset.
 
College Kestovaippakaupasta, resori Fabriinasta ja raitatrikoo Hanhelista.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Tykkään tehdä collegeen tällaisia risareuna-aplikaatioita. Isojen lasten vaatteisiin tällaiset pohjakankaan väriset ovat minusta kivan hillityt ja värikkäitä tyylikkäämmäät, ainakin meidän omalle koululaiselle kelpaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)