maanantai 5. elokuuta 2013

Iloiseen arkeen

 
 
Niin se vain on, että syksy on pian täällä, halusin tai en. Ja syksyn tullen lapset tarvitsevat pidempiä hihoja, helmoja ja lahkeita. Käytännöllisiä ja mukavia arkivaatteita.
 
Aloitetaan nuorimmaisesta, joka saa pukea ylleen pirteitä värejä.
 
Paita jälleen sateenkaariraidasta ja keltaisesta pilkkutrikoosta. Jo kolmas vaate näistä samoista kankaista. Tällä kertaa tein raitakohdistukset, valetuplahihat
 ja rintataskun.

 
 
Entäs housut, tahtoisitko puolukanpunaista?


 
Vai metsänvihreää?


 
Kiitos, ottaisin molemmat!
 
Pikkutunneilla syntynyt vastaväriyhdistelmä on jokseenkin raju, mutta aamulla tyttö ilahtui ja omaankin silmään näyttää yllättävän raikkaalta vielä päivänvalossa. Jos kumpikaan kangas ei yksinään riitä housuihin, voihan näinkin tehdä. Sivusaumasta pilkistää pala puna-vihreää apilanauhaa.
 
Kaava näytti ihan hassulta paperilla ja vielä vaatteenakin, mutta ei nuo puettuna niin pahat ole. Voisin kokeilla toistekin, vaikkei tästä mitään lempparia taida tulla. Kaava siis Uncomplicated (OD 4/13).


 
 
Pitkät sateenkaariraitahihat  päätyivät hauskan tweet home-kankaan pariksi. Hihansuihin löytyi palat pilvitrikoota. Oranssin trikoon ansiosta paita sopii yhteen hieman hillitymmänsävyisten velourhousujen kanssa. Housujen kaava vanha tuttu Chillax ja molemmissa paidoissa uusimman Ottobren Fall basic.


 
 
Sateenkaariraita Selialta, pilkkutrikoo Eurokankaasta, vihreä joustofrotee Kangas-Mallalta, punainen joustis sekä oranssi velour ja resori Fabriinasta, tweet home Sari Ahokaiselta ja raitaresori Majapuulta.

4 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)