perjantai 18. lokakuuta 2013

Pikku juttuja



Edellisessä postauksessa mainitun pojan äiti pyysi minua ompelemaan heidän eteispenkkinsä patjaan uuden päällisen vanhan ja nuhjaantuneen tilalle. Paikallisesta kangaskaupasta löysin kauniin, hillitynsävyisen sydänpuuvillan, josta päällinen syntyi. Takareunassa on nepparikiinnitys, että päällisen voi tarvittaessa irrottaa pesuun. Mitenkähän innostuisin omaankin kotiin tekemään tällaisia...?



 Omaan huusholliin tein jotain vielä paljon pienimuotoisempaa. Millä ompelija kiinnittää muistilappunsa ja lasten piirrustukset? Napeilla tietysti! Liimasin jättinappien taustalle magneetit ja sain jääkaapin oveen pieniä väriläiskiä. Tosi helppoa - näitä voisi tehdä lahjaksikin. Kaikki tarvikkeet Tiimarista.



Lopuksi vielä tahdon esitellä arvontavoittoni, joka kotiutui meille jo jokin aika sitten Helmi Hetkiä ja Herttaista Eloa- blogista. Sisällä oli vielä pieniä ylläreitä: nappeja, jättinuppineuloja ja tikkareita. Tämä on niin kaunis, että kätkin sinne suloisimmat pitsini ja ripustin ompelunurkkaukseen pikku kätösten ulottumattomiin. Kiitos vielä Iinalle! :)



2 kommenttia:

  1. Kivan simppelit magneetit, me like :)

    VastaaPoista
  2. Noi jättinapit on kyllä tosi herkkuja ja kivat magneetit niistä tuli.

    Blogissani on haaste sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)