tiistai 21. tammikuuta 2014

Tsirp, tsirp!

 

 Perjantai-ilta, SaVaWay ja ylläripussi.

Tällä kertaa se saapui Nosh Organicsilta ja paketista paljastui pala pirtsakan väristä Niityllä-uutuuskuosia.
Sehän oli heti selvää, että tästä tulisi tunika/mekko keskimmäiselle, mutta kaikki muu ehtikin muuttua moneen kertaan päivän aikana...

Lopulta siitä tuli singoalla solmimisnauhoilla ja raitahelmalla. Aika suloinen ja kovin keväinen. Valoa tämä kuosi kaipaakin, iltahämärissä värit näyttävät jotenkin tunkkaisilta, mutta aurinko saa ne elämään.

Pääntie on poimutettu kuminauhalla. Se ja pinkki nauha on ommeltu kiinni etureunoihin.

Alunperin ajattelin laittaa vaatteeseen somisteeksi helmiä, mutta niiden kiinnittäminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin kuvittelin. Siispä pujottelin ne kuminauhaan asuun sopivaksi rannerenkaaksi.
Pelkäsin kankaan loppuvan kesken ja hainkin kaupungilla käydessäni varuille palan lime-pinkkiä tähtitrikoota. Vaikka en sitä haasteeseen tarvinnut, leikkelin sen heti seuraavana aamuna leggingseiksi. 
Mutta mitä kummaa, niistä tuli liian pienet!!!

Voi olla että malli on ajateltukin hieman vajaamittaiseksi ja menisiväthän nuo ilmojen lämmettyä noinkin, mutta koska halusin ne heti käyttöön, ne siirtyivätkin suoraan pikkusiskolle. Seuraksi tein samasta kankaasta hihattoman aluspaidan, sillä niistä meillä on todellakin pulaa. Alusvaatteeksi tuo kangas sopiikin mainiosti, niin pehmoista että itsekin tahtoisin tuollaiset kalsarit. :)

Tähtikangasta jäi vain pikkiriikkisiä paloja, joista ei saa edes nuken vaatteita. Ehkä jotain muuta kuitenkin, siksi kuittaan käytetyksi 55 cm (60 cm:stä). Ylläripussikangasta ei lasketa, mutta raitatrikoota kului noin 15 cm.

Kaavat:
Mekko: Lime Lemon (OD 1/14) muokattuna
Aluspaita: Peppi (OD 6/13)
Leggingsit: Hopsis (OD 4/12)

Kankaat:
Niityllä- ja raitatrikoot: Nosh Organics
tähtitrikoo: HH-Kangas
resori: Fabriina (muistaakseni)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)