maanantai 4. tammikuuta 2016

Haasteita kevääksi


Syksyn haastekimara oli niin mukava juttu, että haluan järjestää vastaavan myös kevätkaudelle.
Lähtisitkö sinä mukaan?


Syyshaasteen tapaan tekniikka on haasteissa vapaa. Voit ommella, neuloa, virkata, kirjoa, askarrella, mitä vain keksitkin. Ainoa vaatimus on, että lopputulos on omin käsin tehty.

Haasteita on neljä ja jokaiselle on varattu oma kuukausi. Kukin osallistuja tekee yhden työn / haaste sekä haastetyöstä postauksen omaan blogiinsa sovittuna päivänä. Haasteen alussa teen aloituspostauksen, jonka alle osallistujat voivat lisätä linkin omaan postaukseensa. Näin lukijoiden on helppo seurata haastetöitä.

Kunkin haasteen päätteeksi teen koostepostauksen, johon toivon osallistujien lähettävän kuvan haastetyöstään.

***

Tässä kevään haasteiden aiheet. Aloitetaan helposta ja edetään haastavampaan (ainakin minun mielestäni):


helmikuussa


Ystävää on kiva muistaa aina, mutta erityisesti helmikuussa ystävänpäivänä . Tee hänelle omin käsin jotain sydäntä lämmittävää tai askartele vaikka kortti ja jaa ideasi kanssamme.

Tämä haaste viikolla 6.


maaliskuussa


Musta ja valkoinen, klassinen ja aina varma pari. Miten sinä niitä käyttäisit? Sanalla on myös kuvainnollisempia merkityksiä, löydätkö niistä punaisen mustan langan työhösi? ps. Ripaus väriäkin sallitaan.

Tämä haaste viikolla 12.


huhtikuussaKevät on eläinpienokaisten aikaa. Vappu ja naamiaiset ovat jo lähellä, pukeutuisiko lapsesi tänä vuonna eläinasuun? Vai ompeletko mieluummin itsellesi villejä eläinkuoseja? Myös eläinprintit, -applikaatiot ja -kirjontakuviot sopivat teemaan, vain mielikuvitus rajana tässäkin.

Tämä haaste viikolla 15.


toukokuussa


Juhlakausi on ovella. Ompele/neulo/virkkaa kevään kaunein tai komein asu. Siinä se. Helposti sanottu, yhtä helposti tehty?

Tämä haaste viikolla 20.

***

 Ilmoittautua voit tämän postauksen kommenttilootaan tai laittamalla sähköpostia osoitteella vaapulavot(at)gmail.com. Useampaankin haasteeseen saa osallistua, ihan vaikka kaikkiin. Laita mukaan sähköpostiosoitteesi, johon voin laittaa tarkempia ohjeita ennen haasteen alkua.

Tälläkin kertaa arvon kaikkien osallistuneiden kesken jonkin käsityöaiheisen palkinnon (1 arpa/osallistuja/haaste).


Mukavaa ja idearikasta maanantai-iltaa teille kaikille! Minä jään jännittämään, saanko yhtään viestiä. ;)

32 kommenttia:

 1. Oi, mielenkiintoisia haasteita! Voisin lähteä mukaan ainakin ensimmäiseen, helmikuun haasteeseen. :)

  VastaaPoista
 2. Jes, keväthaasteet! Minä tulen mukaan helmikuun ystävälle-haasteeseen sekä viimeiseen toukokuun kevään kaunein/komein asu -haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 3. Mukana, mukana! Erityisesti ihastuin ystävä-teemaan sekä eläimelliseen menoon. Voin olla mukana jommassa kummassa tai vaikkapa kummassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdet jälleen mukaan. :) Tilaa on vielä, voit osallistua molempiin jos tahdot.

   Poista
  2. No, katsotaan, miten paljon porukkaa tulee, etten vie kahdella paikalla, jonkun semmosen paikkaa, joka ei mahdu sitten kyytiin. :)

   Poista
 4. Kiva kun taas jaksat järjestää! Voisin osallistua maaliskuun musta-valkoiseen haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyypä itselläkin vire päällä, kun joudun pähkäillä haastetöitä yhtä lailla kuin tekin. :) Kiva, että lähdet mukaan!

   Poista
 5. Mahtavaa uusi haaste! Ehdottomasti mukana kolmessa viimeisessä eli maalis- huhti- ja toukokuussa. Oi oi tuo viimeinen haaste tarkoittaa sitä, että minulla on kerrankin mekko valmiina ennen kesän juhlia! :) Voikos tuossa eläinaiheisessa ommella jotain koiralle, lelun ym.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että tykkäät ja olet mukana! Hih, minä ajattelin samoin, että tulee juhlatamineet tehtyä ajoissa kun haaste niin edellyttää :D. Voit tehdä koiralle. Myös helmikuussa olisi voinut tehdä eläinystävälle, mutta ehdottomasti se sopii myös huhtikuun aiheeseen!

   Poista
  2. Hei, kiitos vinkistä osallistun sittenkin myös helmikuun haasteeseen! :)

   Poista
 6. Ihania ja mielenkiintoisia haasteita! Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että olen mieluummin seuraajana kuin osallistujana, siitäkin saa suuresti iloa ja inspiraatioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Eihän sitä kaikkeen aina ehdi/jaksa/tarvitse itse osallistua, tervetuloa kuitenkin seuraamaan muiden töitä! :)

   Poista
 7. Eiköhän näistä sopivaa haastetta löydy...Mielenkiintoisia aiheita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän :). Haluatko osallistua vai seurailla vain?

   Poista
  2. Pyrin osallistumaan, ellei kummallisia esteitä matkalle tule ;)

   Poista
  3. Yritän kovasti siis osallistua kaikkiin näihin haasteisiin, kun en osaa valita, jos mukaan mahtuu ;)

   Poista
  4. Mahtuu mukaan kaikkiin, tervetuloa! Ja jos nyt jotain ylitsepääsemättömiä esteitä sattuisi tulemaan, niin sillehän ei sitten mitään mahda. Haasteitahan nämä vain ovat, eikä niitä pidä ottaa liian vakavasti. :)

   Poista
 8. Ihania haasteita! Minä voisin ainakin helmikuun haasteeseen osallistua, mutta kaikki muutkin voisivat olla mahdollisia, jos mukaan vielä mahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdet mukaan! :) Mahdut vaikka kaikkiin, jos haluat. Helmikuun haasteesta laitan viestiä pikapuoliin.

   Poista
 9. Innostuin näistä haasteista ihan valtavasti ja mieli tekisi lähteä mukaan vaikka ihan jokaiseen! Tulossa on kuitenkin superkiireinen kevät koulun kanssa, enkä ole yhtään varma ehdinkö tekemään juuri mitään. Tuo mustavalkoisuus -haaste on kuitenkin niin kivan kuuloinen, että siihen yrittäisin osallistua jos vielä mukaan mahtuu. Jos myöhemmin keväällä näyttää siltä, että aikaa liikenisi, niin voinko vielä yrittää änkeä mukaan muihinkin?

  VastaaPoista
 10. Minuakin välillä mietityttää, mihin olenkaan taas pääni työntänyt ja miten ehtisin kaiken haluamani toteuttaa ;). No sitten mennään vähän pienemmällä suunnitelmilla, jos aika menee tiukille. Mukavaa että ainakin yhteen ehdit mukaan. Muihinkin pääsee vielä myöhemmin jos siltä tuntuu. Nyt on kaikissa jo sen verran väkeä, että haasteet saadaan toteutettua. Ystävähaasteeseen tulee nyt kaksi osallistujaa per päivä ja samoin voidaan tehdä muissakin, jos innokkaita vielä löytyy. Onhan tässä vaiheessa vielä vaikea tietää huhti-toukokuun aikatauluja.

  VastaaPoista
 11. Yritän osallistua kaikkiin jos vain mahtuu vielä! Tosi hyviä aiheita!

  VastaaPoista
 12. Voi että, miten ihania aiheita ja kunnolla haastetta! :) Harmittaa, että löysin nämä vasta nyt ja niin monta muuta haastetta jo menossa parasta aikaa.. Mutta jos syksyllä on tiedossa jotain vastaavaa, niin ehdottomasti mukana sitten! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin harvinaisen paljon haasteita blogeissa, mokaava mutta kaikkeen ei millään ehdi mukaan. Toukokuun haasteeseen ehtii vielä mukaan, jos onnistut :). Syksystä en vielä tiedä, katsellaan...

   Poista
  2. Siis MUKAVAA, ei mokaava... :p

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)