lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kuisti pukeutuu kevääseenTämä menee nyt ihan ohi blogin varsinaisesta aiheesta, mutta kun ompelukone on hetkellisesti valjastettu sisustusompeluihin lastenvaatteiden sijaan, postailen tänne nyt sillä saralla valmistuneita juttuja.


Tästä tilkkutäkistä olen ylpeä, se on ihka ensimmäiseni, ellei nuppupeittoja lasketa. Sen tekeminen oli hauskaa, mutta työlästä. Täytyy nostaa hattua heille, jotka saavat tilkuista aikaan erilaisia blokkeja ja upeita peittoja. Minulla oli ihan täysi työ näissä isoissa 20 x 20 cm ruuduissa. Tilkuissa on uutta, käytettyä ja muusta yli jääneitä kankaita. Taustakankaan leikkasin vanhasta aluslakanasta ja kerrosten väliin tikkasin levyvanua.

Peiton alla on suuri puulaatikko/penkki, joka kaipaisi maalia pintaansa. Sitä odotellessa peitto naamioi sen aika kivasti.Tyynynpäällisiä tein pari verhokankaasta, tyynyjen koot 40 x 40 cm ja 30 x 50 cm.Yksi tyynyliina mansikkakankaasta Tilda-nauhoin somistettuna. tausta on vihreää pillkukangasta.Ja kun tilkkuilua ei malttanut jättää peittoon, vielä tyynyliinakin tilkuista. Jotta värit ei menisi liian harmonisiksi, terästykseksi ripaus pinkkiä kukkanapeilla.Tyynyjen takakappaleet on tehty kahdesta limittäin menevästä kappaleesta, joiden välistä tyynyt voi sujauttaa sisään.Oveen ostin uuden Tervetuloa-kyltin ja sen seuraksi ompelin girlandin Tildan tyyliin. Ohje on Tildan kesäideoita-vihkosesta. Tilda-hahmoillahan ei tavallisesti ole suuta, mutta meidän kolmevuotiaan vaatimuksesta näille neidoille sellaiset piti tehdä. :)Ikkunalaudalla pelargonin pistokkaat muhivat mullassa. Vielä täällä onkin melko tyhjää, parin viikon päästä kuisti taas pullistelee kesäkukkien taimia.


Narsissit tuovat kevään <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)