tiistai 19. huhtikuuta 2011

Lattiatyynyjä

Suuressa Käsityölehdessä (2/11) oli neliönmuotoisten lattiatyynyjen ohje ja ajattelin, että sellaiset voisi olla lastenhuoneissa kivoja.

Sohvatehtaalta ostin vaahtomuovipaloja, jotka leikattiin siellä 50 x 50 cm kokoon. Levyn paksuus on 10 cm. Sitten vain päällystin tyynyt kankailla. Kivikuvioiset ovat pojan huoneeseen, vihreät tytöille. Kivikankaan olen joskus muinoin napannut HHKankaan palakorista, ihan vain siksi että se oli niin hyvän näköinen ja edullinen, lähes 3 metriä tukevaa puuvillaa kympillä! Tästä sekin löytö viimein löysi oivan käyttötarkoituksen. :)


Näistä tuli ihan hitti. Ne ovat toimineet jo ainakin istuimina, patjoina, tyynyinä, trampoliinina, majana, rakennuspalikoina ja ties minä muuna. Lasten mielikuvituksellahan ei ole rajoja. Aluksi vähän mietin, että onkohan kuusi tyynyä vähän liikaa, mutta nyt jo harmittaa etten hankkinut heti kerralla enemmän!

4 kommenttia:

 1. Lastenhuoneessa meilläkin tyynyjä ei voisi olla liikaa - niistä tehdään majoja, pomppujuttuja, peuhataan ja yöksi äiti virittää pienelle lattialle sängyn viereen tyynyt ettei tipu. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku ihania!!
  Onko tollainen valmiiks leikattu patja mink hintaista?!

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu: Näin näyttää olevan. :) Esikoinen tilasi omaan uuteen huoneeseensa 20 tyynyä... Täytyy seuraavaksi kokeilla pyöreitä.

  Sani: Kiitos! Nuo kuusi palaa maksoi 45 euroa. Ovat tosi jämäkkää laatua. Ja kätevää, kun ne sai hetkessä mukaan eikä tarvinut alkaa itse leikellä.

  VastaaPoista
 4. Voi miten mahtavia! Noistahan keksii vaikka mitä leikkiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)