lauantai 7. toukokuuta 2011

Pipoja ja pikkulahjoja

Ompelin näitä pipoja pääsiäisen jälkeen ja ajattelin, että jokohan pipokelit ovat ohi? Turha pelko, kyllä näille on ollut tarvetta!

Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä ohjetta. Mintunvihreä pipo on suoraan tuolla kaavalla tehty. Siitä tuli 3-vuotiaalle hyvä, sopivan väljä suojaamaan korvat kunnolla. 6-vuotiaalle pipo oli sen sijaan liian tiukka ja muokkailin kaavaa leveämmäksi ja korkeammaksi auto-pipoa varten. Siinä yläosa olisi saanut olla kapeampi, täytynee kehittää mallia vielä seuraavaa versiota varten. Mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ohje!

Autovelour on Hilcoa Keskisen kyläkaupasta ja mintunvihreän interlockin olen muistaakseni tilannut Kangastukusta. Tytön pipoon voisi vielä jonkun silitysmerkin lisätä, mutta hyvin se on neidille kelvannut noinkin ja sopii ihan kivasti tuohon serkulta perittyyn kääntötakkiin.
Pojan koulukavereiden, veljesten, synttäreille ostolahjan seuraksi näpertelin avainnauhat tilda-kankaiden suikaleista. Koristeeksi laitoin Sinellin poliisiauto- ja helikopterinapit sekä pienen kuution, jossa on lahjansaajan nimen ensimmäinen kirjain. Tiedättekö muuten mistä saisi kirjainnappeja tai muita tällaiseen sopivia pieniä kirjainkuvioita?

Sopivia lukkoja ei askarteluliikkeestä löytynyt, joten ostin valmiita avainnauhoja (löytyi Pete Parkkonen-nauhoja alennettuun hintaan...) ja vaihdoin niihin oman nauhan. Jostain pitäisi lukkojakin tilata, sillä omat tenavat ainakin esittivät jo toiveita, millaiset nauhat heille pitää tehdä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)