torstai 16. helmikuuta 2012

Ei mitään uutta

...vaan helppoja, toimivia arkivaatteita tutuilla kaavoilla. Tällä kertaa nuorimmaiselle sekä pirteitä unisexvärejä että hempeämpää tyttömäistä.

Paita samasta apinatrikoosta kuin isosiskolla terästettynä punaisilla resoreilla. Kaavana tässä on Ottobren (4/10) Papana. Housukaavaa (OD 1/09) ei ole tainnut blogissani aiemmin näkyä, mutta sekin löytyi valmiiksi piirrettynä, koska olen tehnyt sillä housut isomman tytön ollessa taapero. Sivusaumattomana oikea pikatikki, valmistui hetkessä. :) Raikas punavalkoinen pallotrikoo on Eurokankaasta, oikein mukavan tuntuinen kangas. Resorit Myllymuksuilta.

Herttaisesta Hilcon kukkacollegesta tein svetaritakin Mighty Monkey-kaavalla (OD 4/11). Vaaleanpunainen resori oli tähän ihan täydellisen värinen, mutta valitettavasti se ei kaikkiin kaitaleisiin riittänyt. :( Niinpä leikkasin kauluksen tummanruskeasta resorista ja laitoin samanvärisen vetoketjun. Aluksi kaulus näytti oudolta ja liian kovalta takkiin, mutta tasapainottui, kun vetskari oli paikallaan. Iltahämärä valo ei taaskaan anna oikeutta väreille. College on Iinulta, ruskea college Tiritomista ja vaaleanpunaisen ostopaikka on jo vaipunut unholaan.

Mistä te muut muuten hankitte vetoketjuja? Tämä vetoketju on Ompelijanmaailmasta, mutta minusta on aivan mahdottoman vaikea löytää oikeanlaisia vetoketjuja mistään. Eurokankaassa mitat olivat 10 cm:n värein ja värivalikoimakin vähän niin ja näin. Yhdessä kangaskaupassa ehdin jo innostua värikirjosta, kunnes huomasin sen koskevan vain umpiketjuja, ei näitä takkiketjuja...

Tähänkin sopisi kaveriksi tummanruskeat velourhousut, milloinkahan saisin sellaiset aikaiseksi???

3 kommenttia:

 1. Kiva takki ja ihanan pirteä setti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mieli!
  Poistin vinkistäsi kommentoinnin sanavarmistuksen. Kaiki kommentit menevät nyt hyväksynnän kautta, kokeilen ainakin miten tämä tapa toimii. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo ylempi setti! :) Mulla on sama "vika", että juutun aina johonkin tiettyyn kaavaan, mutta mitä sitä suotta uusia piirtämään jos joku on todettu hyväksi :D Välillä kuitenkin vaihtelu virkistää :) Kiva myös tuo collegetakki :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)