keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Vihreät on vaatteheni kaikki

Vihreää, vihreää ja hieman pinkkiä. Näissä väreissä valmistui perusvaatetta isoimmille lapsille.

Ensin ekaluokkalaiselle ihanasta Hilcon vaaleanvihreästä velourista housut tutulla High jump-kaavalla (OD 4/11). Kokeilin taas vähän uudenlaista taskua, johon sain idean näistä Mockolini-blogin farkuista. Olin niin innoissani taskuompelusta, että kanttasin taskun suun ennen kuin olin leikannut vyötärö- ja lahjeresorit. Ja niin onnettomastihan siinä sitten kävi, ettei resori riittänytkään niihin. Vyötäröllä ja lahkeissa käytetty lime resori on mielestäni liian kellertävää tähän, mutta en viitsinyt enää tilata uutta, joten saa kelvata näin. Sivusaumaan ompelin pätkän Tilda-nauhaa.

Velour ja raitatrikoo on ostettu Fabriinasta, resorit Tiritomista ja Ikasyrilta.

Työmaavelouria piti tilata lisää Hannan Kankaasta, kun omakin poika tahtoi siitä paidan. Tämä on ommeltu Ottobren CW301-kaavalla, suorempi malli. Resori Tiritomilta.
Tytön setissä limeä ja pinkkiä. Hieman imelää, mutta niin keväistä ja tyttömäistä. Kaavana moneen kertaan käyttämäni Night Owl (OD 6/09) ja Saimi (OD 1/09). Pääntie jotenkin venähti, mutta onneksi se on kuitenkin päälle puettuna ok. Eteen aplikoin veloureista mansikan.

Mansikka- ja raitatrikoo Fabriinasta, velour Tiritomista ja lime trikoo Ikasyrilta. Vaaleanpunaisen resorin ostopaikkaa en enää muista.Havahduin muuten juuri siihen, että tämä blogihan täyttää jo 2 vuotta!! Jonkinlaista arvontaa pitäisi kai sitten kehitellä pikapuoliin... :)

6 kommenttia:

 1. Ihania, raikkaan värisiä vaatteita!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita,joista yksi eksyi vauvalahjana tänne seinäjoelle,kiitos siis myös tekijälle :)!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Riikka: Eipä kestä, mielellään teen kun pyydetään. Mukava, että löysit tänne blogiinkin vierailemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja, ihanan pirteän värisiä vaatteita.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)