tiistai 7. helmikuuta 2012

Kukkataskuhousut ja apinaneiti

Jossain unen ja valveen rajamailla tuli ajatus kukkataskuista ja sitten oli välttämättä tehtävä tällainen setti:
Apinatrikoo ei kauppoihin ilmestyessään innostanut ketään meidän lapsista. Joulun jälkeen tilasin kuitenkin puolen metrin palan, kun tämä oli tarjouksessa Hannan Kankaassa. Kuinka ollakaan, jokainen olisi halunnut siitä paidan itselleen...

Päätin leikata kankaasta ensin kuopukselle paidan (postailen sen myöhemmin) ja katsoa paljonko kangasta jää jäljelle. Isosiskolle riitti takakappale ja lyhyet hihat. Etukappaleen leikkasin Lasten Metsolan pirteän keltaisesta interlockista. Aplikointi on suurennettu kuosista, meidän melkein nelivuotiasta puhutteli eniten tämä lääkärille soittava punamekkoinen tyttöapina. Punainen resori on Myllymuksuilta. Kaava vanha tuttu Night Owl (OD 6/09).

Housut Royal-tuotteen mustasta joustofroteesta. Kukan terälehdet aplikoin taskun suulle punaisesta joustofroteesta, muuten ne ovat ihan vastaavat kuin aiemman postauksen pojan housuissa. Taskupussi on samaa interlockia kuin paidassa. Tässäkin on käytetty jo luottokaavaksi muodostunutta Hihg Jumpia (OD 4/11), nyt muokkaamattomana pienemmässä koossa.  Oli muuten loistavasti mitoitettu tämä kangas: metrin palasta tuli nippanappa 134- ja 98-senttiset housut, senttiäkään ei pituudesta jäänyt yli. Tilkkua kyllä jäi runsaasti, voi jatkossakin aplikoida mustia otuksia. ;)


PS. Käykää nyt ihmeessä osallistumassa arvontaan, polvihousua tai teepparia tarjolla!

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kumpikin! Ihana applikaatio ja kukkataskut ovat tosi söpöt! :)

  VastaaPoista
 2. Mainiot nuo taskut! Minäkin saan hyviä ideoita juuri nukahtaessa, mutta ei ne yleensä näe päivännousua saati tule valmiiksi vaatteiksi... Valitettavasti ei muista taikka ei saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Ihanat taskut, kiva paita ja upea applikointi!

  VastaaPoista
 4. kivat taskut ja kokonaisuudessaan valloittava setti :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat vaatteet, varsinkin nuo kukkahousut ovat ihan huiput!

  VastaaPoista
 6. Kiitos!

  Tanja: Näiden taskujen onni oli, etteivät ne joutuneet odottaa aamuun. Laitoin kuopusta päiväunille ja olin itsekin nukahtaa, mutta kun iski inspiraatio niin johan virkistyi. :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)