torstai 17. toukokuuta 2012

Lintuja pukkaa

Äksyt tirpat eivät jättäneet minua rauhaan, vaan pyrähtivät vielä kahteen paitaan. Tämä ensimmäinen meni lahjaksi kahdeksan vuotta täyttäneelle pelimiehelle ja toisen tilasi oma poika. Kaavana molemmissa Ottobren CW301, koko 140 cm.

Punaisen linnun kohdalla on pakko vähän hehkuttaa, varmaan parhaiten onnistunut aplikaationi ikinä! :D  Ehkä harjoitus tosiaan joskus vielä tekee minustakin mestarin...

Musta pommilintu palauttikin sitten tylysti takaisin maan pinnalle, tässä tökki niin aplikointi kuin melkein kaikki muukin. Ja kun lopulta sain paidan äherrettyä valmiiksi, saajan kommentti oli "ihan ok, mutta tuo täplä on väärän värinen ja kulmakarvojen pitäisi olla pystymmät". Huokaus...
Heti tämä kuitenkin piti päälle saada, niin että kaipa se sentään tunnistettava on.Pikainen sovituskuva ennen kouluun lähtöä:Turkoosi singlejersey Royal-tuotteesta, raitatrikoo Eurokankaasta, pilvi-interlock Ikasyrilta ja resorit Fabriinasta. Aplikointikankaat sekalaisia veloureja ja joustofroteita.

2 kommenttia:

  1. Ihania Angry Birds paitoja! Itsekin suunnittelen aina pipoa tai paitaa, mutta saa mitään aikaiseksi aplikoinnin harjoittelun saralla.

    VastaaPoista
  2. Kivoja! Samat puuhat ollut täällä ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)