keskiviikko 29. elokuuta 2012

Unohdetaan lampaat

ja lasketaan välillä pingviinejä. Niitä ainakin riittää tässä paidassa räknättäväksi, ellei uni ole tullakseen.
 
Lasten yöpukutilanne on päässyt melkoisen huonoon jamaan. Kesällä puutetta on helppo olla huomaamatta, mutta nyt aamut alkavat olla jo niin koleita, että kunnon pyjama toivottavasti hieman pehmentää lämpimästä sängystä nousemisen ankeutta. Aloitin tilanteen korjaamisen vanhimmasta muksusta, häneltä kun ei löydy edes niitä isompien valmiiksi kuluttamia yöasuja.
 
 
Paitaan oli tarkoitus tulla pitkät hihat, mutta näköjään kankaanleveyden riittäminen ei enää olekaan itsestään selvää. Melkoisen kookkaita kaavakappaleita alkaa pojan vaatteissa olla, eikä yksisuuntaisessa kuosissa auta kikkailla kaavojen asettelullakaan. Lyhythihainen kuulemma käy hyvin, joten en nyt alkanut leikkelemään lisäpaloja muista kankaista.
 
Alaosaksi supermukavat ja superhelpot joustofroteehousut. Ei taskuja, ei sivusaumoja, ei mitään turhaa ja epäoleellista. Kaava on muokkailtu Otttobren Saimista ja paidan kaava on se aiemmista postauksista tuttu Little Lamb. Niin sitä aina jämähtää toistamaan samaa, kun saa oivan kaavan piirrettyä...
 
Tausta näköjään imaisee housut kokonaan, tuossa alemmassa sovituskuvassa väri näkyy paremmin. Hyvä setti tuli, voi kun olisi isompaa kokoa, niin ottaisin itselleni. :)
 
Kaikki kankaat fabriinasta.
 
 

Poika sai juuri puhelimansa huollosta, eikä malta laskea sitä käsistään edes kuvan ottamisen ajaksi. No sopiihan se sentään sävyihin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)