maanantai 28. tammikuuta 2013

Herkkuvadelmia ja arvontaa

 
Tähtihuppari on loistovaate ja tahdoin tehdä samaan tyyliin kyläilykelpoisen version. Tarkoitukseen sopi Majapuun vadelmaneulos, tämäkin kankaiden yöstä tilattu. Tällaisia kankaita pitäisi olla enemmän: neulos on materiaalina miellyttävä ja mukava ommella ja tämä kuosi sopii yhtä hyvin lapselle kuin aikuiselle. Värit ovat tosin tummat tällaiselle kalpeanaamalle, mutta silti aivan loistokangas!
 
Kerrankin on aihetta hehkuttaa, kun myös toteutus sujui nappiin. Tuli sellainen rautakauppamainosfiilis; kun kerralla onnistuu, tuntuu että voisi seuraavaksi tehdä ihan mitä vaan. :)
 
Kaavana tässä on City Cardi (OD 5/12). Helmaa lyhensin ja kaulus on hieman alkuperäistä matalampi sekä kaksinkertainen, niin se on siisti myös avattuna. Tasku on kohdistettu niin, että se erottuisi kuosista mahdollisimman vähän.
 
 
 
 
 
 
 
Olettekos huomanneet blogiarvontani? Ilmoitus taisi jäädä pahasti perjantaisen postaustulvan jalkoihin, kun liikennettä on ollut niin vähän.
 
Kysymyksiä ei kannata säikähtää, olisipa vain mukavaa jos jaksaisitte kirjoittaa enemmänkin kuin pelkän "mukana"-kommentin. Eikä blogi heitä häränpyllyä, vaikka ehdottaisitte pitsinnypläystä tai veneenveistoa, tokihan jatkossakin teen vain sitä mistä itse tykkään ja mitä meidän pesue tarvitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)