keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lumikin ja Arielin uudet vaatteet

Kovin montaa mekkoa en saanut disney-nukeille jouluksi tehtyä, mutta muutaman vaihtovaatteen sentään. Tytöt ovat kovin innoissaan kaikista uusista vaatteista ja varsinkin isompi on innostunut nukkeleikkeihin. Äidin täytynee siis näperrellä lisää näitä pikkuvaatteita. :)
 
Kaikki tämän postauksen puuvillamekot on tehty Prinsessapienen kaavalla. Erinomaisen helppo kaava mekko-ompelun aloittamiseen.
 
 
 
Joulunpyhinä innostuin neulomaan nukenpipoja. Vain tästä keltaisesta tui riittävän suuri peittämään prinsessojen muhkeat kutrit, pari koekappaletta päätyi lämmittämään pienempien vauvanukkejen päitä. Tämäkin saisi olla syvempi, että pysyisi paremmin päässä. Seuraava onkin jo puikoilla...
 
Pipojen jälkeen kokeilin vielä neulemekkoa. Lankana seiskaveikkaa ja malli muotoutui työn edetessä. Somisteeksi ompelin sydännapit.
 
 
 
 
Uusi vuosi on jälleen alkanut ja vaikka en mitään lupauksia tee, blogin suhteen ajattelin asettaa itselleni muutaman tavoitteen tälle vuodelle.
 
Tänäkin vuonna blogissa tullaan varmasti näkemään vanhoilla tutuilla, hyväksi havaitulla luottokaavoilla ommeltuja vaatteita. Niiden lisäksi aion entistä aktiivisemmin kokeilla itselleni uusia asioita, olkoon se sitten uudenlainen tasku, poimutus tai kokonainen vaate.
 
Toiseksi haluaisin ajoittain poistua tutuimmalta alueeltani lastenvaatteiden ompelusta ja ommella/neuloa/virkata myös itselleni hieman enemmän.
 
Kolmas tavoite olisi saada kuvien laatu paranemaan, sillä vuosien tauon jälkeen hankin edullisen järkkärin. Tämän viimeisen tavoitteen toteutuminen arveluttaa kaikkein eniten. Vielä en ole saanut edes ohjekirjaa luettua ja kuvaamisen harjoittelu vaatii runsaasti aikaa, jota ei ennenkään ole liikaa ollut tarjolla.
 
Tavoitteita on silti hyvä olla. :)
 
 
Luovaa uutta vuotta kaikille kanssasisarille!
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä tavoitteita on aina hyvä olla! Tavoitteellista ja luovaa vuotta 2013 Sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Kauniita vaatteita!
    Jos ei tavoittele mitään, harvemmin saavuttaakaan ;)
    Voisinpa itsekin yrittää vaikka edes kerran kuussa kokeilla jotain itselleni uutta käsitöiden saralla...

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)