torstai 31. tammikuuta 2013

Minä ite!

Tämä mamma on nyt tyyten hurahtanut ompelemaan vain itselleen. Jäävätköhän lapsiraukat pian kokonaan ilman vaatteita...?
 
Piti saada nopeasti jotain kivaa puettavaa ja haeskelin lehdistä helppoa tunikamallia. Suuresta käsityölehdestä 3/10 löytyi tällainen. Lehden kuva oli surkea, enkä meinannut käsittää miten päin laskosten pitäisi tulla. Kertaalleen juduin ne purkaakin ja silloin alkoi kaduttaa, että uhrasin kokeiluun näin ihanan kankaan. Mutta lopputulos on mieluinen, tykkään kovasti! Pari senttiä lisäsin helmaan, muuta muokkausta en tähän tehnyt.

 
 

 
Ei näistäkään kuvista häävejä tullut, kauheella kiireellä räppäsin ennen lähtöä ja sovituskuvan vieläpä itselaukaisulla jota en vielä kunnolla hallitse. Tyhjää parempia sentään.
 
 
Tämän aamun pikasurautuksena vielä toiset yogapantsit. Sama kaava kuin mustissa, mutta leikkelin ilman sivusaumavaroja ja kun resorista ei tarvinnut pihtailla, tein korkean (ja kerralla tarpeeksi tiukan) käännettävän vyötärökaitaleen. Tooosi hyvät! :)
 
 
 
Linnunrata-trikoo Royal-tuotteesta, housukankaat Fabriinasta.

3 kommenttia:

 1. Kivoja! Mä olen kanssa vasta aloittanut itselleni ompelemisen, jotenkin kauhistuttaa kun kangasta menee niin paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Sanopa muuta, siksi minullakin on hurjan vähän riittävän suuria kangaspaloja, ja tietysti kamala hinku tilata lisää... ;)
  Ei itselle ompelu halpaa ole, mutta näköjään tosi koukuttavaa. Saa sellaista mistä tykkää, eikä tarvitse ahdistua kauppojen pukukopeissa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta pussukasta minkä posti toi jokin aika sitten jo minulle. Oli tosi ihana ja suloinen. Blogissani on kuva saamastani palkinnosta:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)