sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Grey roses

Yksi pitkään suunniteltu iso projekti vihdoin valmiina: takki itselleni.
 
 
 
Kaavana sadetakki (SK 2/10). Heti ensisovituksella selvisi, ettei tästä kaavasta takkia tule, vaan teltta. Valtavan suurta kokoa. Kaventelin takkia vähä vähältä, en osaa sanoa kuinka paljon yhteensä, useita senttejä kuitenkin hihoista ja sivusaumoista. Edelleen väljyyttä on reilusti. Sallittakoon se viileän sään takille, mutta seuraavaan takkiin piirrän suosiolla tavanomaista pienemmän koon.
Vuoritin takin tikkivuorilla, joten kovin pitkää käyttöaikaa ei tälle keväälle enää jää (toivottavasti), vaan onpahan valmiina syksyä varten. Huppuun en halunnut tikkiä sen sähköisyyden vuoksi. Kangaskaapin perukoilta löytyi huppuvuoriksi pala musta-harmaakirjavaa trikoota, jonka taustalle silitin liimavanua.

 
Ruusupuuvilla Ikeasta, tikkivuori Myllymuksuilta, trikoon ostopaikka on jo unohtunut.

7 kommenttia:

 1. Ihanan mallinen takki! Todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivannäköinen malli. Mulla on haaveissa joskus tehdä takki itselle. En ole mitään niin suuritöistä koskaan tehnyt...

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mulla on kanssa tulossa oman takin ompelu, jännittää, kun ei ole luottokaavaa! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Tykkäsin kyllä tästä kaavasta ja takin mallista kovasti, ärsytti vain kavennella ja kavennella. Seuraava takki tuleekin varmasti jo helpommin. Olis vain varaa hankkia kangas, sitä kun kuluu lähes 3 m + saman verran vuoria!

  Takin ompelu on kivaa eikä edes kovin vaikeaa, saumuriakaan ei tarvita lainkaan. Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun kävit kommentoimassa blogiini, niin löysin sinun blogisi ja liityin heti lukijaksi. Ihania juttuja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Kiva että tulit käymään Sanna! Tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)