lauantai 30. maaliskuuta 2013

Trulleja

Oikein hyvää pääsiäistä!
 
Meilläpäin vietetään näin lankalauantaisin trulleilupäivää ja ihanassa kevätauringon paisteessa mekin kiersimme kylää pikkunoitien kanssa. Lapset virpoivat ja saivat palkaksi pannunsa ja korinsa täyteen herkkuja.
 
SaVaWay-haasteen aiheena tällä viikolla oli puuvilla, joustamaton sellainen. Varastoja penkoessani sain ajatuksen käyttää kertyneitä kierrätyskankaita ja loihtia niistä pääsiäiseksi trullivaatteita. Varsinainen SaVa-projektini oli sininen viitta ja huivi, mutta sitä ennen ehdin tekemään hameen ja toisen viitan.

Materiaaleina anopin kätköistä saatuja verhoja (siniruutuinen ja ruskea kukallinen), kangashamstereista hankitusta sekalaisesta kangaspaketista tullut kirjailtu kappaverho, vauvan pussilakana (siniraita), metreittäin pitsiä sekä nappeja ja virkattuja kukkia.


Rimpsuhame:

 
 
 
Huivi:
 
 
SaVaWayn yllätysmomenttina oli käyttää mitä tahansa nauhaa. Niinpä ompelin koristenauhaa huivin somisteeksi.Kaksi viittaa, joista toinen on käännettävä: 

Kaava Emma Hardyn kirjasta 'Ompele kaunista lapselle'  hieman muokattuna.Ja tämän näköisinä meidän trullit sitten lähtivät virpomaan:


Kahvipaketeista punottu laukku on mummun käsialaa.
 

6 kommenttia:

 1. Oletpas tosi ihania vaatteita trulleille ommellut:-)kyllä on söpöjä trulleja!

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla blogissasi ja täällä on todella paljon kaikkea ihanaa. Kivat trollit ja ihana tuo edellisen postauksen mekko! Lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi Nuksu! :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin korin virkaa toimitti anopin tekemä kahvipussikori :) Tosin oli sininen kun pojalla oli.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)