tiistai 14. toukokuuta 2013

Hälytys, hälytys!

 
 
Pii - paa pii - paa, väistäkää!
Palomies Sami on verraton,
hän meidän sankari on!


Kuopus on palomies Samin suuri fani, ollut jo pitkään. Esikoinen jo aikaa sitten ehdotti tekemään Majapuun keltaisesta palomiesneuloksesta pikkusiskolle paidan. Mainio idea, mutta se kangas oli loppuunmyyty ennen kuin ehdin tilaamaan, enkä löytänyt mistään toista tarpeeksi tyttömäistä vaihtoehtoa. Ennen kuin nyt, kun tämä verraton pinkkipohjainen neulos tuli myyntiin.

Paita on tehty Princess-tunikan (OD 4/12) kaavalla, hihat vain muutin resorillisiksi. Eteen tein samasta raitaresorista valenappilistan, johon ompelin Tiimarin punaiset jättinapit. Valitsin kaavasta reilun koon, että menee vielä syksylläkin.


 
 
 
Olin jo unohtanut ennakkotilanneeni JNY:n raitajerseytä, kun se viime viikolla tupsahti postilaatikkoon. Kangas päätyi samaan pinoon palomiesten kanssa ja kuinkas sitten kävikään? Tuli raitapökät, joiden taskussa kulkee mukana pieni palomiespartio. Juu, näissä housuissa on ihan liikaa kaikkea, mutta minkäs teet kun inspiraatio iskee. ;) Maltoin sentään jättää frillat pois.
 
Housut on muokattu Forest walk-kaavasta (OD 4/12). Näissä on mukavan napakka vyötärökaitale. Ihan sillä alkuperäisellä kaavalla pitäisi surauttaa tytöille keveitä kesähousuja, jos vaan joskus ehtisi kaikki kivat ideat toteuttamaan...
 

 

 
 
Raitajersey Emeli designilta, muut kankaat Majapuulta.

10 kommenttia:

 1. Tuo paita on kyllä ihana! Ja housut! Minusta ei yhtään liikaa vaan juuri tarpeeksi kaikkea! (: Tosi hyvän värinen tuo raitakangas! Pitääköhän itekki hankkia (:

  VastaaPoista
 2. Voi että tuo paita on kaunis! Mun niin tekisi mieli tuota kangasta, mutta kun ei meinaa raaskia... ja kaapissakin on niin montaa muuta kangasta. T: Irmeli

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana setti. Tuo raita sopii kivasti paloautoihin. Ja ihanasti ne palomiehet kurkistaa taskusta :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana setti ja tämä kuosi sopii hyvin myös tytölle. onpas yhteensopivat värit raidoissa ja palomiehissä.

  VastaaPoista
 5. Mahtavat nuo napit! Ja ihanan värikäs setti

  VastaaPoista
 6. Meillä ollaan myös niin palomies Sami faneja, että huh:) Aivan ihanan paidan ja housut olet kyllä tehnyt:)

  VastaaPoista
 7. Hyvin kohdistetut raidat ja ihanat noi pitkät resorit :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)