sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kirahveja näkyvissä?

 
Perjantaiaamuna oli aika jälleen avata pieni salainen paketti eli SaVaWayn toinen ylläripussi, joka tällä kertaa tuli Ikasyrilta.
 
Paketista paljastuin reilun metrin korkuinen ja noin 80 cm leveä pala oranssia unelmanpehmeää trikoota, jossa kuosina Paapiin kirahvit. Ensimmäinen reaktio oli "voi ei, miksi taas oranssia?!". Ei siksi, etten pitäisi oranssista, mutta tiesin jo edellisestä ylläriompeluksesta, ettei kaapeistani löytyisi juuri mitään sävyiltään sopivaa yhdistelykangasta. Kaverikangas löytyikin lopulta keltaisista, mutta varsinaiseen haasteompelukseen käytin lähes pelkästään kirahveja.
 
Keskimmäinen lapsista sai kesäisen topin suloisilla perhoshihoilla. Kaavana Seesaw, se vanhempi (OD 3/12). Lisäsin helmaan 5 senttiä, koska kaava oli tosi lyhyt. Kankaan leikkauksen jälkeen toppi näytti edelleen lyhyeltä ja leikkelin helmaan vielä ylimääräisen frillan. Rullapäärme on minulle aika uusi juttu, mutta onnistui hyvin kiireestä huolimatta, käytän varmasti jatkossakin.
 
Tiimarin nappi piti tähänkin vaatteeseen ympätä ja sen alle leikkelin interlockista ympyrän, jonka reunat jätin huolittelematta. Yllätysmomenttina ompelukseen piti tällä kertaa sisällyttää jotain ruskeaa. Tässä vaatimuksen täyttää sivusaumasta löytyvä "handmade unique item"-ompelumerkki.
 

 
 
 
Haasteen kaksituntinen ei riittänyt edes topin valmiiksi saamiseen, mutta jatkoajalla ompelin housupulaa helpottamaan joustofroteiset Chillax-housut (OD 1/13). Mukava rento lökäpöksymalli. Pojalle tällaisia olen ajatellut tehdä, mutta sopii niin kivasti neidillekin, että tuskin jää kertakokeiluksi.
 

  
 
Kiitos taas haasteen järjestäjille ja kanssasaumuroijille, kivaa oli ja ällistyttävän upeita luomuksia kaikki saivat taas aikaan! Olen ihan koukussa näihin perjantai-iltojen pikasurautuksiin. :)

Kirahvijersey Ikasyrilta, joustis Royal-tuotteelta.
 
 
ps. Lätsää en ole itse ommellut, vaan se kotiútui meille Selian blogiarvonnasta. Siitä on tullut ihan lempparilakki ja sopii väreiltään hyvin tähän settiin.

6 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)