lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ei mitään pöksyjä!

Isompi tyttö oli viisivuotias, kun hän alkoi toden teolla nirsoilla vaatteidensa suhteen. Pikkusisko on vasta kolmen, mutta hänkin osaa jo. Liian moni aamu on alkanut itkupotkuraivareiden merkeissä. "Ei pöksyjä!! En vaamasti laita pöksyjä!!"

Äidiltä meni hetki selvittää, mitkä nämä kammotut pöksyt ovat. Isosisko selvensi, että pöksyt ovat "sellaiset pyöreät housut". Ahaa, siis svetarimalliset. Ja kapealahkeiset ovat "tavalliset housut".

Niin saivat monet isosiskolta pieneksi jääneet, äidin mielestä niin kivat, Saimit hylkytuomion. Oli alettava tehtailla pikkusiskonkin kaappiin uusia, kelvollisia pöks.. ei vaan housuja.

Tällainen pino syntyi Ottobren Green lines-kaavalla ryppylahjeleggareita, niitä samoja mitä isomman siskon kaapista jo löytyy.
Mitään erikoisuuksia näissä ei ole, pinkeissä vain somisteena Tiimarin sydännappi.


Ompelin näitä viikon. Siis kokonainen viikko tällaisiin perusjuttuihin!! Ahistaa, kun ei ole ompeluaikaa. :(


Kankaat:
Oranssi joustofrotee: Royal-tuote
Pinkki trikoo: Eurokangas
Sininen trikoo: Pehemia

4 kommenttia:

 1. Ihania!
  Meilläkin oli tytöllä muutaman vuoden legginssikausi, ei kelvannut muut housut. Nyt on noin kuukauden mennyt jalkaan myös peruscolleget, isoäiti kun oli sellaiset ostanut, ei tässä äiti pysy kärryillä mikä on in ja mikä ei, siis meidän tytöllä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysy perässä ei. Onneksi leggingsit on maailman helpoimmat housut ommella, pahempi olisi jos vaadittaisiin vaikka reisitaskuhousuja. :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)