keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesäkuun kierrätetyt: helletopeista hameiksi

Tytöillä on meneillään pukuleikkikausi. Vaatekaapin sisältö pengotaan läpikotaisin, vaatteet vaihtuvat tiuhaan tahtiin, tehdään kampauksia ja keikistellään.

Eräänä iltana isompi neiti huomasi kaapin sisällössä puutteita. "Äiti, miksei meillä ole rimpsuhameita?" hän tiukkasi.

Jokainen ompeleva pienen tytön äiti varmaan tietää, kuinka työläitä tuollaiset hameet kaitaleineen ja poimutuksineen ovat. Olinkin mielissäni, kun heti seuraavana päivänä löysin kirpparilta kaksi pehmeäksi kulunutta puuvillaista naisten toppia.Niks naks, yläosat saksilla irti, tilalle vyötärökuminauha ja tadaa - kevyet kesähelmat olivat hetkessä valmiit! :)


Kaava: ei tarvittu
Kankaat: 2 käytettyä naisten puuvillatoppia

6 kommenttia:

 1. No hei kätevää! Ihanat kankaatkin vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mieletön tuuri kun löysin heti mitä tarvitsin ja vielpä kaksi. Helppous on kierrätyompelussa mieleeni. :)

   Poista
 2. Mahtava idea! Helppoa ja nopeaa ompelua. Se on välillä niin mukavaa, kun ei tarvitse montaa saumaa hurauttaa, kun saa valmista. Tytöt ovat varmasti onnellisia uusista rimpsuhameistaan. Kankaatkin kyllä on ihanat vielä kaiken lisäksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä kierrätysmateriaaleista ompelu on tosi nopeaa. Vaikka saisihan niistä toki monimutkaisempaakin tehtyä, minä nyt vain nautin kaiken kiireen keskellä tästä helppoudesta. :) Kankaat ovat tosiaan kauniit ja tytöt tykkää noista pitkistä helmoista. Voisinpa itsekin haluta tuollaisen vilpoisen maksihameen.

   Poista
 3. Ihanat rimpsuhameet, varmasti mieleiset. Nämä kierrätysompeleet syntyvät kyllä monet aivan käsittämättömän nopeasti :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)