sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

SisaruksilleJuhannuksena synttäreitään juhlivat eräät sisarukset: isosisko 7v ja pikkuveli 4 v.

Poika sai uuden teepparin (taisinpa edellisvuonna tehdä samalla kaavalla) ja shortsit. Leveys on koosta 104, mutta pituutta on päivitetty jo 110 senttiin.

Kasettitrikoon olen tilannut viime syksynä Saksasta, kun Suomesta ei tuntunut löytyvän isolle pojalle sopivia kuoseja. Printin koko oli pieni pettymys, mutta laatu tuntuu oikein hyvältä. Tästä pitäisi omallekin pojalle tehdä kesäpaita. Hän tosin sanoi kuosin aiheuttavan päänsärkyä, mutta muihin kankaisiin yhdistettynä kangas menetti pahimman terän tuosta ongelmasta.
Shortsit ovat joustocollegea. Kokeilin uudenlaisia taskuja. Mikähän siinä on, että lahjaompeluksiin pitää aina viritellä kaikenlaisia yksityiskohtia, kun taas omien lasten vaatteet täytyy saada ommeltua mahdollisimman nopsaan ilman mitään ylimääräistä?

Isosiskolle lähti tällä kertaa vain paita, sillä löysin kaupasta kivan farkkuhameen. Vähän vähemmän stressiä, tämän ikäisistä kun on jo vaikea tietää mistä tykätään. Etukappale on leikattu vinoon, takana raidat kulkevat vaakasuoraan.Kaavat:
Pojan paita: Brave Fireman (OD 3/13)
Shortsit: Sporty Pocket (OD 3/13)
Tytön paita: Neon Stripes (OD 1/14)

Kankaat ja tarvikkeet:
Kasetti-jersey: kankaita.com
Vihreä-valkoinen raitatrikoo: Royal-tuote
Kelta-valkoinen raitatrikoo: Nappinja
Resorit: Fabriina
Silityskuva: Pikku Piltti


8 kommenttia:

 1. Kivat ja tykkään tosta kasetti kankaasta :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta shortsimallista. Meillä menee samoin, omille yksinkertaista ja muille lahjaksi yksityiskohtien kanssa. :) Hienot lahjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Omakin poika tykkäsi shortsimallista ja taskuista, täytynee tehdä toinenkin versio isommassa koossa. Ja toivoa että tänä kesänä vielä shortseissa tarkenisi...

   Poista
 3. Voi kun kivan näköisiä vaatteita! Pitääpä kurkistaa kankaita.com sivuja. Olisi niin mukava löytää isommalle pojalle sopivia kankaita ja vielä siksi, koska hän mielellään pitää myös äidin tekemiä vaatteita päällään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa jos löytyisi, valikoima ainakin on runsas. Minusta kankaiden löytäminen pojille on paljon hankalampaa kuin tytöille. Kiva että äidin tekemät vaatteet kelpaa. :) Kiitos Kanneli!

   Poista
 4. Minustakin nämä ovat todella mukavan näköisiä vaatteita! Shortsien taskut on kyllä klivat, voisikin itse tehdä vastaavia. Kiva heppapaita! Minullakin on ihan sama vika, että haluaisi ne omat saada nopsasti tehtyä ja toisille keskittyy pieniin juttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! :) Taskut tekevät paljon siistimmän ilmeen verrattuna taskuttomiin peruspöksyihin. Pitäisi vain jaksaa omillekin väkerrellä enemmän näitä yksityiskohtia.

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)