perjantai 23. tammikuuta 2015

BalettiinSyksyllä, kun tytöt aloittivat baletin, ompelin puvut uuteen harrastukseen. Jumppapuvun kaava löytyi jostain vanhasta SK:sta ja Eurokankaasta kävin kyselemässä sopivia kankaita. Ensimmäinen asu valmistuikin vaaleanpunaisesta liukaspintaisesta jumppapukutrikoosta. En oikein pitänyt kankaasta, tekokuituisena se takertuu käsiin ja pintaan tulee herkästi langannousuja. Pikkusiskon puvun teinkin tutusta puuvillaelastaanista. Toimii ihan yhtä hyvin ja tuntuu miellyttävämmältä.

Oikeasti tunneilla kuuluu käyttää yhteinäistä valkoista asua, mutta näillä päästiin alkuun ja toimivat varapukuina, sillä pukukoodi ei ainakaan näillä pienillä ole ollut kovin tiukka. Näitä on ehditty pitää paljon ennen kuin viimein sain kuvattua, näköjään on jo tussiakin tullut pintaan...
Pikkuruiset merinojakut olivat pikainen tarveompelus, sillä salissa tulee herkästi vilu hihattomalla jumppiksella. Kaavan piirsin trikoopaidan avulla. Pääntielle ja helmaan tikkasin framilonia, käänsin nurjalle ja siksakkasin kiinni. Kietaisuosat on ommeltu kiinni sivusaumoihin, ettei ole naruja häiritsemässä tanssimista. Näppärää ja lämmintä.Huomasin, että lukijoita on viime aikoina tullut muutama lisää. Lämpimästi tervetuloa!

Tämä on blogin 300. postaus ja vuosipäiväkin kolkuttelee nurkan takana. Olisi kai syytä järjestää arvonta pitkästä aikaa. Vaan mitä arpoisin? Pää lyö nyt ihan tyhjää.
Sanokaapa te! :)

13 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia tytöistä ja ihania jumppa-asuja, tuo kisu niin söpö! Minustakin tavalliset puuvilla-elastaanitrikoot toimivat paremmin lapsilla jumppa-asuina kuin nuo varsinaiset jumppavaatetrikoot. Nuo kietaisuneuletakit ovat todella nätit myös ja varmasti lämpöiset! Nyt ei aivot raksuta tähän aikaan enää mitään arvontatoiveita, jospa toiset keksisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Kisu on pikkutytön lemppari, hän pitäisi sitä paljon mieluummin kuin valkoista :).

   Poista
  2. Sinulle on pieni haaste blogissani :)

   Poista
 2. Onpa hyvä idea tuo villalämmike! Pitääpä napata idea tytön tanssitunneille kans. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kun ei ollut tarpeeksi valkoista trikoota, tuli mieleen käyttää pienet merinopalat näin. Ihana materiaali, taatusti lämmin ja miellyttävä paljaalla iholla. Kiitos sinulle kommentistasi! :)

   Poista
 3. Minunkin tyttöni toivoisi pääsevänsä balettiin :) Tuo kisu asu on kyllä aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu! Baletti taitaa olla monen tytön unelmaharrastus :). Meilläkin isompi höpötti siitä koko kevään ja kesän ennen kuin syksyllä pääsi aloittamaan.

   Poista
 4. Kyllä on sievät asut ja niin nätit pikku takit. Onpa hankala keksiä arvontapalkintoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Niin minustakin on vaikea tämä palkinto. Jotain mikä sopisi monelle ja saisi kohtuuajassa valmiiksi. Mutta eiköhän sitä jotain kivaa keksitä :).

   Poista
 5. Ihanat tanssiasut, näissä tanssi maistuu! Lämmikkeet ovat varmasti tarpeelliset. Arpajaisiin käy mikä vaan :). Mitään erityistä ajatusta ei tule mieleen.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)