perjantai 25. tammikuuta 2013

Nyt arvotaan!

 
 
Kuten tuolla aiemmin tuli jo mainittua, blogini täyttää helmikuun alussa kokonaiset kolme vuotta. Synttäreiden kunniaksi järjestän jo perinteeksi muodostuneen arvonnan. Ja mikä parasta Fabriina, yksi suosikkikaupoistani, on ystävällisesti lupautunut sponsoroimaan arvontaa.
 
Fabriina on tammikuussa 2011 perustettu kankaiden ja ompelutarvikkeiden verkkokauppa. Fabriinasta löytyy mm. kattava valikoima laadukkaita yksivärisiä trikoita, veloureja, joustofroteita ja resoreita, joita täydentää vaihtuva valikoima eri valmistajien kuviollisia kankaita. Lisäksi Fabriinan valikoimiin kuuluu kirjoja, kaavoja, koristenauhoja, lankoja ja muita ompelutarvikkeita.
 
Alla joitakin poimintoja Fabriinan tämänhetkisestä kangasvalikoimasta:
 
 
Tässä siis vain pieni osa koko tarjonnasta.
KLIKKAA KAUPPAAN JA TUTUSTU!
 
Fabriinan Facebook-sivun löydät täältä.
 
 
***
 
Sitten itse arvontaan:


1. palkinto on 20 € lahjakortti Fabriinan verkkokauppaan
 
2. palkinto on omin käsin tekemäni vaate tai muu käsityö
- voit valita lapselle (50 - 140 cm) jonkin seuraavista: paita, housut, hame, mekko
- ellei lastenvaate innosta, voit vaihtoehtoisesti toivoa itsellesi tuubihuivia, pussukkaa tai neulottuja kämmekkäitä
 
 
Säännöt (lue huolella!!):
 
Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen ja vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:
 
- Mikä Sinun mielestäsi on parasta tässä blogissa? Entä mikä voisi tehdä siitä vielä mielenkiintoisemman? Voit ehdottaa muutoksia ulkoasuun tai sisältöön taikka vaikka ehdottaa, millaisia käsitöitä tahtoisit täällä nähdä.
En lupaa ottaa vinkeistä opikseni, mutta olisi erittäin mukavaa kuulla ajatuksianne. :)
 
- Mikä on valintasi palkinnoksi? Mainitse jo viestissäsi vaatteen koko, tuleeko se tytölle vai pojalle, väri- ja mahdollinen kuvatoive. "Ihan mitä vaan"- vastauksia ei tällä kertaa kelpuuteta ;).
Pidän itselläni täyden vapauden toteutuksen suhteen, joten lopputulos pysyköön yllätyksenä.
 
Toisen arvan saat olemalla blogini virallinen lukija.
 
Vielä kahdella lisäarvalla hemmottelen niitä, jotka jakavat tämän arvonnan omassa blogissaan/facebookissa. Käytä linkityksessä ylimpänä olevaa kuvaa.
 
Maksimissaan siis neljä arpaa per osallistuja. Muista mainita kommentissasi, monellako arvalla osallistut.
 
Osallistumisaikaa on tästä hetkestä aina 10.2.2013 saakka.
Onni potkikoon! :)
 

40 kommenttia:

  1. Kahdella lukijana mukana! Hankala sanoa, mikä toisen blogista tekisi mielenkiintoisemman, mutta mielenkiintoiseksi tämän tekee yllätys-yllätys, kivat lastenvaatetoteutukset! =)

    Fabriinasta olen joskus aikoja sitten tilannutkin, mutta pitkäksi aikaa on unohtunut. Täytyypä käydä vilkaisemassa.. ;)

    Palkintotoive, jos sattuisi vaatteeseen osumaan, olisi hoikan malliset 122-senttiset housut tytölle, ja kaikki tyttöjen värit ja hempeät on tällä 122-käyttäjällä käytössään.

    VastaaPoista
  2. Minulle kaksi arpaa.

    Sinulla on blogissa kivoja lastenvaatteita, loistavia vinkkejä ja myös minun tyylisiäni aikuistenvaatteita joita olen itse alkanut pikkuhiljaa harjoitella (siksipä toivon juuri näitä lisää).

    Palkinnoksi valitsisin velourhousut ja annan kiellosta huolimatta kaksi vaihtoehtoa: tytölle 134cm (mallia normaali) tai pojalle 110cm (mallia hoikka). Väreistä tykkäävät molemmat ja taskut olisi kiva lisä.

    VastaaPoista
  3. 1 arpa mulle :)
    Lasten vaatteet, paljon selailen blogeja joista sais inspistä myös itelle omiin ompeluksiin ja tämä on yksi niistä blogeista.

    Palkinnoksi valitsisin 98 housut pojalle koska niitä en juurikaan ompele.

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukaan.
    Jokainen blogi on tekijänsä näköinen ja niin pitää ollakkin mielestäni.
    Jos onni potkii, niin 130 cm pojan housut olisi kiva juttu.

    VastaaPoista
  5. Onnittelut! kahdella arvalla mukana. Toivoisin lahjakorttia =) Jatka vaan omalla tyylillä. Oma tyyli on aina paras tyyli!

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukana. Lahjakorttia tavoittelen. Kivojen vaatteiden lisäksi kaikenlaiset ohjeet ja tutoeiaalit on mielenkiintoisia.

    VastaaPoista
  7. Kahdella arvalla mukana. Onnea blogillesi!

    VastaaPoista
  8. Neljällä arvalla mukana ehdottomasti! (:

    Mielenkiintoista olisi nähdä lisää aplikaatioita ja erilaisten kankaiden yhdistelmiä.

    Jos arpaonni osuu kohdalleni olisi ihana saada mekko koossa 92cm

    Onnea vielä kolmevuotiaalle!

    VastaaPoista
  9. Neljällä arvalla mukana, ja olinpa muuten seittämäskymmenes lukija. :D

    Oli kiva löytää blogiisi, tutustelen vasta joten kovinkaan hyvin en osaa näin äkkiseltään kysymykseesi vastata :) Ihania ja persoonallisia ompeluksia sinulla ainakin näyttää olevan <3 Blogin ilme on rauhallinen ja raikas :)

    Jos tuon vaatepalkinnon sattuisin voittamaan, niin haluaisin pojalle velour- tai joustishousut kokoa 110/116cm. :) Saa olla yksväriset tai kuosilliset (hillitty kuosi kuitenkin, esim tähteä tms yksinkertaista). Ja applikaatiotaki saa olla, ainaki jos oisivat yksväriset, jos vaan jaksat tehdä :D (piipaa)autot, rattorit, oktonautit, angry birdsit...poika ois ikionnellinen, ja pikkuveli aikas kade. ;)

    hulamaja ät gmail.com

    VastaaPoista
  10. Tykkään blogisi rauhallisuudesta ja kuvien määrän kohtuullisuudesta. Minua ärsyttää joissain blogeissa se, että samasta ompeluksesta on vaikka kuinka monta kuvaa niiden antamatta sinänsä uutta kuvaa siitä. Ja erityisesti aikuisten vaatteet on mukavia innostajia.

    Jos hyvin käy, että kahdella arvallani voitan, niin ilahtuisimme 120 senttiselle housuista tyylillä, jotka käy ensin isosiskolle ja sitten pikkuveljelle.

    VastaaPoista
  11. Yhdellä arvalla mukana!
    Blogissasi parasta on käsitöiden monipuolisuus ja tasapuolisesti lapsille, itsellesi, nukeille ym... Ja se että kommentoit muidenkin (ainakin mun!) blogeja, vuorovaikutteisuutta siis! :)

    Jos vaatepalkinto sattuisi kohdalle niin perheestämme kolme lasta osuisi tuohon kokohaarukkaan...

    Kenelle ja mitä, pakko valita vai? Jospa pienimmäiselle sitten, koko 86cm ja jonkinlaiset mukavat haalarihousut olisi mieluiset! (Jos kesäksi niin 92cm) Muulla ei ole väliä, kunhan on väriä! :)

    VastaaPoista
  12. yhdellä mukana
    -parasta blogissasi on ehottomasti lasten ihanat vaatteet, loistava toteutus, inspiroi minua tällä hetkellä 100%
    -jos onni suosii, niin 98cm mekkoa/tunikaa tyttöselle toivoisin...
    -Humiela-

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana ja lahjakortti olisi kiva palkinto. Tykkään blogistasi ihan tällaisenaan, on mukavaa kun ompelet itsellesikin.

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla osallistun!

    1) Olen uudehko vierailija blogissasi, mutta ihastuin erityisesti siihen, minkälaisia sovituskuvia olet onnistunut lapsistasi ottamaan. Pidän myös siitä, että ompelet itselle. Moni käsityöbloggaaja ompelee vain lapsille. Kehitysehdotuksia en valitettavasti oikein keksi…

    2) Fabriinan lahjakortille tulisi varmasti käyttöä, viimeksi eilen tein sinne tilauksen.

    VastaaPoista
  15. Hei, kahdella arvalla lähden tavoittelemaan lahjakorttia. Tai jos kakkospalkinto osuu kohdalle poikien housut kokoa 110 olisi nappi juttu. Blogiasi on ollut kiva lueskella. Monipuolisuutesi on parasta! Jatka vaan samaan malliin.

    VastaaPoista
  16. Heippa, jopa neljällä arvalla mukana! Lahjakortti olisi mukava, mutta jos kohdalleni osuu toinen kiva vaihtoehto niin toivoisin 110cm tytölle mekkoa.

    Sinulla on kyllä kiva blogi. Pidän erityisesti ideoistasi ja hyvistä sovituskuvista. Animaattoreidenkin vaatteet ilahduttavat ;)

    VastaaPoista
  17. Ihan neljällä arvalla mukana, joten onni mua potkikoon :D

    Parasta Blogissasi on noi lastenvaatteet, niitä kurkin ja inspiraatiota etsin, sekä tietty kokonaisuudessaan moniåpuolisuutesi.

    Jos nyt jotain täytyy kaivata, niin...Lisää kaipaisin aikuisten vaatteita...joo ihan kuin itsellänikään niitä Blogissa olisi...mutta juuri ehkä siksi haluaisinkin inspiraatioita etsiessäni.

    Ykköspalkintona olisi tietty Fabriinan lahjakortti, mutta ei huono olisi 140 cm:n mittainen mekkonen neitoselle. Hän on hieman prinsessamainen tällä hetkellä, joten mekkokin voisi olla sadun omainen.

    VastaaPoista
  18. Saavuin tänne arvontalinkkien kautta :) Pikaisella selauksella näytti oikein hyvältä. Lasten ja aikuisten vaatetta - neuletta ja kangasta - TYKKÄÄN! :)

    Jos arpa napsahtaa niin haaveissa olis 92cm poikaselle jotain. Traktorit ja muumit tällä hetkellä tosi kova sana. Housut ehkä :)

    Ps. miullakin on arvonta menossa! :)

    VastaaPoista
  19. Niin tosiaan lunastan kaikki 4 arpaa :)

    VastaaPoista
  20. Arvontaan mukaan, en vain osaa laskea monellako arvalla. Kommentoin, olen lukija ja linkitin fb:ssa...

    Ja parasta blogissa on lastenvaatteet ja ompelujutut. Hauskoja olisivat kuvalliset ohjeet eri työvaiheista jossain vaatteessa.

    Palkinnoksi valitsisin housut pojalle kokoa 122. Värillä ja kuvalla ei ole niin merkitystä, meillä käytetään kaikkia värejä mitä löytyy.. Angry birdsit on nyt meillä in, että niitä kyllä vois housuissa olla..

    VastaaPoista
  21. Yksi arpa kiitos! Eka kysymys olikin vaikea, kun nyt tänne vasta löysin. Katselin vähän ja tyttöjen vaatteita ihailin. Ne on varmaan parasta täällä. Sekä se, että olet jaksanut myös sovituskuvata vaatteet.
    Lahjakortin mielellään voittaisin.

    VastaaPoista
  22. Kahdella mukana. Blogissasi uusia ideoita itselle etsimässä ja ihastuin tuohon värjättyyn soulbirdiin. Minullakin on tuota harmaata tuossa odottamassa ja sinisestä haaveilen. Voittona vastaanotetaan vaate 110cm kokoiselle tytölle tai 92cm kokoiselle pojalle (tai S-kokoiselle äidille ;) ).

    VastaaPoista
  23. Ulkoasu on selkeä, joten en kaipaa muutoksia :) Parasta on tietysti kaikki postaukset.

    Palkinto 1 olisi mieluisa.

    tittin_elamaa at luukku.com

    1.arpa

    VastaaPoista
  24. 2 arpaa minulle. Sinun blogissasi on kivoja lastenvaateompeluksia ja viime aikoina on ollut myös kivasti itsellesikin juttuja. Minusta on hauskaa, että monet lastenvaatteiden ompelijat ovat ruvenneet tekemään myös itselleen vaatteita :)
    Jos voittaisin, niin tytölle noin 98/104 koko olisi toiveena, mekot on in, hello kitty on suosikki, mutta kaikenlaiset prinsessat ja balleriinat on myös kivoja :)
    Onnea 3-vuotiaalle blogille!

    VastaaPoista
  25. ONNEA 3-vuotiaalle!
    Erilaiset ompelu ja tilda jutut kiinnostaa. Saa kivoja vinkkejä.
    Yhdellä arvalla koetan onneani. Itselle mieleiset olisi neulotut kämmekkäät :)

    VastaaPoista
  26. Yhdellä arvalla :)

    Parasta on värit ja iloisuus!

    Mekko tytölle 98cm

    VastaaPoista
  27. Mukana kahdella arvalla. Tykkään lastenvaatepostauksistasi erityisesti. Olen aika tuore lukija vielä. :)

    VastaaPoista
  28. Parasta blogissa on monipuoliset ompelut. Esittelit aiemmin hyviä ompeluvinkkejä ja paras niistä oli pieni neulatyyny ompelukoneen ympärille, minullakin se neulatyyny tuppaa olemaan aina väärässä paikassa :) Hyville vinkeille on aina tarvetta, joten niitä lisää jos löytyy :)

    Palkinnoksi toivon lahjakorttia ja osallistun neljällä arvalla.

    VastaaPoista
  29. Tykkään nuista taustakukista!
    Mielenkiintoista on kyllä kaikki, mutta eniten ehkä itsellesi ja lapsille ommellut vaatteet kiinnostavat.

    Olen ollut vasta vähän aikaa lukijanasi, niin en ole vielä kaikkeen kirjoittamaasi ja kuvaamaasi ehtinyt tutustua. Mutta tässä vähitellen.
    Näistä arvontaviesteistä sai hyviä vinkkejä, mitä ainakin täytyy vilkaista.

    Olen mukana neljällä (4) arvalla: kommentoimalla (1), lukijana (1), omaan blogiin linkittämällä (2) astakostanteki.blogspot.fi

    Jos onni suosii, toivoisin tytölle 110cm vaatetta. Pinkkiä on jo tarpeeksi, eli jotain muuta (ei se nyt haittaa, jos kuosissa vähän on pinkkiä).Mekko, paita, housut...Kaikki käy! (vaikkei niin saanutkaan sanoa!):D

    VastaaPoista
  30. Blogissasi parasta on kaikki ihanat käsityöt. Ehkä sellaisia ompeluvinkkejä ja vaihekuvia ompelutöistä olis kiva nähdä, niin niistä saisi aloitteleva ompelija hyviä vinkkejä.
    Yhdellä arvalla kokeilen onneani! Jos onni potkisi, niin haluaisin sinun taiteilemana meidän 1,5v (koko 86) tytölle jotain pitkähihaista esim. paita, tunika tai mekko.
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Blogissasi on parasta ompelukset. En keksi miten blogia voisi parantaa, ehkä lisää ompeluksia :)

    Pojalle pirteän värinen paita, kokona 90. Neljällä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  32. Parasta kauniit lastenvaatteet. Arvontoja voisi olla useamminkin.
    Paita pojalle, koko 104 cm, värikäs (esim. turkoosia, ruskeata, vihreätä...).
    Osallistun yhdellä arvalla.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  33. Neljällä arvalla mukana. Arvonta jaettu blogissa (paapuuri.blogspot.fi). Parasta on tietysti nuo vaatteet, mutta myös sivujen selkeys (mm. fontin luettavuus) ja arvonnat. Haluaisin nähdä vielä enemmän aikuisten vaatteita ja kaavojakin olis kiva saada aina johonkin. Jos voitan ompeluksen, niin olis kiva saada meidän Minealle joku ihana t-paita kokoa 98 cm.

    VastaaPoista
  34. Onpa kiva arvonta!
    Parasta sivuston selkeys sekä käsityöt. Lastenvaatteita saa esitellä enemmänkin :).
    Jos voitan, toiveena olisi paita kokoa 110 cm (pitkähihainen jos mahdollista). Mieluiten neutraali, että sopisi kummallekin sukupuolelle, mutta ensisijaisesti tulee kyllä pojalle. Kaikki eläinjutut kivoja ja mieluiten värikäs & pirteä. 1 arpa.
    minttu47

    VastaaPoista
  35. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)5. helmikuuta 2013 klo 9.06

    Parasta on lastenvaatteet, niitä enemmän.

    Toiveena on t-paita koko 98cm, pojalle dinonkuvalla. Yksi arpa.

    VastaaPoista
  36. Kaikki ihanat lastenvaatteet ovat blogissasi parasta. Näin kivoja arvontoja voisi olla useamminkin. Palkintotoive: pojalle paita, koko 104 cm, pirteän raikas eläinaiheinen. Yksi arpa.
    Hiisukas

    VastaaPoista
  37. Neljällä arvalla mukana!! Vasta törmäsin tähän blogiin ja muutenkin nämä blogiasiat tälläiselle puolikalkkikselle uusia juttuja. Nyt ompeluinnostuksen myötä vasta alkanu kulua tuhottomasti aikaa netissä :O

    Mutta niin, mukavannäköisiä juttuja sinulla täällä ja lähinnä vinkkejä & ideooita katselen muilta. Kai sitä pitäs enempi käyttää aikaa siihen omaan valmistukseen :)

    VastaaPoista
  38. Also I would like sign up for this super candy.
    I like your tutorials.
    Girl dress in size 110 with Velour 2/3 or/and 2/4
    4 arvalla
    hugs
    Gerda

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla koetan onneani.
    Parasta, ylläri pylläri, on lastenvaatteet. Ne kun sattuneesta syystä kiinnostavat itseäni eniten.
    Ja paremmaksi, hyym, siihen en osaa vastata... lisää lastenvaatteita? :)
    Ja palkinnoksi toivoisin lahjakorttia. :)

    VastaaPoista
  40. Parasta blogissasi ovat tekemäsi ihanat lastenvaatteet, joita olen jo reilun vuoden ajan käynyt täällä ihailemassa.
    Uudistuksia en osaa bogiisi kaivata, korkeintaan värikkäämmät taustat. :)

    Jos voitan, niin toivoisin palkinnoksi paitaa pojalle koossa 140, väriksi esim. vihreä tai punainen, muuten toteutus vapaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)