maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kiitos kommentistasi!

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri. Vaikka kuinka pitäisi blogia vain itselleen, on silti ihanaa saada palautetta ja viestejä blogia seuraavilta. Itsekin yritän mahdollisimman usein jättää jonkin viestin vierailustani muissa blogeissa.

Olen myös ottanut tavaksi silloin tällöin kiittää aktiivisia lukijoita arpomalla jotain pientä yllätystä kommentteja jättäneiden kesken. Nyt sattui niin, että minulla on Suuren Käsityölehden maaliskuun numeroita kaksi kappaletta. En tarvitse kuin yhden, joten laitetaan toinen eteenpäin.
 
 
 
Idea on sama kuin edellisellä kerralla ja arvontaan osallistuivat kaikki tämän postauksen jälkeiset kommentit. Vain arvontakommentit jätin pois laskuista, koska niillä on jo kertaalleen onnea kokeiltu.
 
Tällä kertaa onnetar suosi
Hannaa (Joensuun tilkkukilta)

EDIT: Hannalla sattui jo tämä lehti olemaan, joten kokeillaan nostaa uusi lappu. Toivottavasti nyt onnistaa paremmin, kolmatta kertaa en enää arvo.

Eli uusi voittaja on NorppaStiina!
 
Paljon onnea! Lähetäpä osoitetietosi sähköpostilla (vaapulavot_at_gmail.com), niin laitan lehden postiin.

3 kommenttia:

  1. Hauska palkinto ja varmasti monelle mieleen! <3

    VastaaPoista
  2. Voi miten hauskaa! Odottamaton onnen potku!! Minäpä satun kuitenkin omistamaan jo tuon lehden, kolahti näytenumerona postilaatikkoon, että laitetaan hyvää mieltä eteen päin - voit arpoa lehden uudelleen, jos haluat. Kiitos kuitenkin illan piristyksestä :-)

    VastaaPoista
  3. No voi sentään, pitipäs sattua! :/ Kokeilen arpoa uudelleen, jos joku olisi vielä lehteä vailla.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)