tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pilviä päin

Huh huh, onpa blogissa ollut vilskettä tänään. Kävijöitä varmasti enemmän kuin koskaan yhden päivän aikana, wau!
 
Palataanpa taas lastenvaatteiden pariin. Kun voitin tämän kuumailmapallotrikoon Royal-tuotteen piilokuvakisasta, lupasin ensi töikseni ommella siitä tyttärelle mekon tai tunikan. Se oli tosiaan aivan vilpitön aikomukseni, mutta kuinka ollakaan se on tähän päivään saakka pötköttänyt samassa kasassa muiden kankaiden kanssa, tyttö vain toisinaan on kaivanut sen esille ja kysellyt "milloin teet tästä jotain?"
 
Nyt tein, perustunikan tutulla Little Lamb-kaavan tunikamuunnoksella. Jotain pientä jujua halusin silti vaatteeseen ujuttaa. Tosimummo sattui juuri passelisti julkaisemaan blogissaan valenappilistaohjeen ja esimerkistä innostuneena minäkin lisäsin tähän sellaisen. Vaaleanpunaisissa napeissa on hieman kimallusta.
 
 Sivusaumavaroja poimutin framilonilla. Laitoin poimutusta 10 cm matkalle, mutta aivan huoletta olisi voinut rypyttää 15-20 cm. Helmaan laitoin muuten myös samassa voittopaketissa tulleen Rakkaudella tehty-nauhan, sopi niin hyvin väreihin. Kuumailmapallojen värihän on tässä kankaassa vähän hankala, se ei ole kunnolla mustaa, muttei ruskeaakaan. Sinipohjaiseen kankaaseen yhdistin mustavalkoista, tähän vaaleanpunaiseen sopi minusta pehmeämmin tumma ruskea. Resori Fabriinasta.

 
 
Tänään oltiin sitten poseeraustuulella, erilaisia ilmeitä ja asentoja tallentui kymmenittäin. Tässä muutama sovituskuviksi: 
7 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)