maanantai 15. helmikuuta 2010

SydänsammaritTämmöiset vakosamettipöksyt valmistui pikkuneidille viikonloppuna. Ystävänpäivän hengessä aplikoin lahkeeseen sydämiä ja takataskussa naureskelee naamanappi. Kaava on uusimmasta ottobresta (1/2010) puolukkapuuro-samettihousut. Helppotekoinen malli ja kuminauhavyötäröisenä luulisi olevan käytännölliset myös. Todellinen toimivuus testataan myöhemmin, sillä housut ovat vielä aivan liian suuret. Alkuperäisestä mallista poiketen tein taskut vain taakse.


Kangas on Hilcon Finecordia (ihanan ohutta ja pehmoista) Kokkolan Palatuvasta. Ruutukangas ja napit on vanhoja ostoksia, en enää muista mistä.

Kuvat on ihan kammottavia, liian pimeä on kuvata illalla sisällä. :(

3 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle ja mukavan uuden blogin löysinkin!

  Ja kaikkia noita käyttämiäsi kaavoja huvittaisi kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Kiito vierailusta! Tämä on tämmöistä opettelua vielä minulla. Hienoja malleja olisi kyllä lehdet pullollaan, kunpa vain riittäisi aikaa kaikkien ihanuuksien toteuttamiseen!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tulin vastavisiitille ja on tosi hauska tavata muitakin "vasta-aloittelijoita" täällä blogipuolella! Huomasin esittelystäsi, että teillä on lapinkoiria...olen haaveillut lapinkoirasta, mutta allergia estää tämän unelman toteutumisen. Postaa ahkerasti, tulen toistekin - kauniita töitä sinulla!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)