sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Autopaita, villamyssy ja merkkejä

Nyt on synttärit juhlittu ja talvilomat lomailtu, blogi onkin viettänyt hiljaiseloa pitkän tovin. Jotain olen sentään saanut aikaiseksi, tässä näitä uusimpia...


Tämä Hilcon autovelourista ja oliivinvihreästä nurjalta harjatusta neuloksesta ommeltu huppari on ensimmäinen kokeilu "Sewing clothes kids love"-kirjasta. Kaava on hyvän mallinen ja kokokin on aikas sopiva, vaikka on niinkin suuri kuin 122/128 ja poika on ehkä nipin napin 120 cm pitkä. Hupun ompelu ei edelleenkään ole bravuurini, mutta olen tähän ihan tyytyväinen. Paidan saaja ei tosin ollut niin ihastunut, autokangas oli liian lapsellista, olis pitänyt saada hämähäkkejä... Voi noita poikia! ;) Onneksi mieli on ehkä jo vähän muuttunut ja paita sentään kelpaa päälle.


Pitkästä aikaa sain valmiiksi jotain neulottua. Tämän pipon neuloin Suuren käsityölehden (1/10) ohjeella 7-veljestä jättiraidasta ja yksivärisestä harmaasta. Otti koville päästä alkuun ja purin ensimmäisen korvaläpän ainakin kymmeneen kertaan ennen kuin pääsin jyvällä. Loppu sujuikin sitten yhdessä hurauksessa. :) Mallissa oli myös tupsu ja teinkin sellaisen, mutta se ei minusta sitten sopinutkaan tyyliin ja jätin sen pois.

Lopuksi vielä tilaamiani merkkejä ja meillä eniten käytettyjä kokolappusia. Tämmöisiä laitan sitten jatkossa ompeluksiini, ovatpahan siistimpiä kuin itse tussilla kirjoitetut:


Yhdet collegehousut odottavat vielä kuvausta, mutta esittelen ne sitten kun saan asuun kuuluvan paidankin valmiiksi. Nyt aurikoista sunnuntaita kaikille, ihan kuin se kevät olisi lopultakin tulossa! :D

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi! :)