maanantai 2. huhtikuuta 2012

Jo oli aikakin

Tämä pojan setti on odottanut leikattuna jo kuukausia. Nyt olikin korkea aika ommella se valmiiksi, etteivät jää saman tien pieneksi. 
Paitaan halusin jonkin unisex-kuvan, että tämä menisi pikkusiskollekin, jos käyttöikä esikoisella jäisi lyhyeksi. Sisko kyllä ilmoitti, ettei ikinäikinä aio pukea tätä ylleen, että se siitä ajatuksesta...

Poika tykästyi Ruttu-Nutun kissapaitaan, joten toteutin siitä oman versioni. Kissan huikean turkooseja silmiä korostin turkooseilla resoreilla ja ompeleilla. Pohjakangas on luonnonvalkoinen ja renkaat ruskeita, vaikka ostaessani luulin tätä mustavalkoiseksi.

Lähikuvassa huomaa, että ompeleet ovat vähän niin ja näin, onneksi se ei kauempaa katsottuna häiritse. Olisipa kiva kokeilla sellaista läpinäkyvää paininjalkaa, niin näkisi paremmin mitä on tekemässä.

Sivusauman siili kertoo, että tällaisia ei kaupasta löydy. :) Tämäkin ompelumerkki on Sampsukasta.
Sähäkkä turkoosi jatkuu housuissa ja taskuista pilkistää paitakangas. Lahkeensuuresorit jätin käytännön syistä vielä kiinnittämättä. Ilman niitä housut sujahtavat näppärämmin kipsijalkaan. Ompelen resorit kiinni sitten, kun kipsistä päästään eroon.
Kaavoina näissä ovat tuttuakin tutummat Night Owl ja High Jump, enempi vähempi muokattuina. Paitatrikoo on Ikasyrilta, velour Kestovaippakaupasta ja resorit Fabriinasta.

5 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)