perjantai 31. toukokuuta 2013

Kummipojan kesäsetti ja tunnustus 
 
Kummipojista nuorimmainen on ollut iso osa arkeamme menneen talven ja kevään aikana. Ihan kohta minun on kuitenkin aika palata palkallisten töiden pariin jolloin väkisinkin näemme harvemmin. Kesälomaa varten tein hänelle mutkattoman leikkeihin sopivan merirosvokesäsetin. Ehkä myös halusin syyn tilata kankaiden yöstä palan tätä Mussukoiden aarrekartta-trikoota. ;)
 
Kangas on jännän silkkimäistä pinnaltaan, pehmeää mutta ohutta. Omiaan juuri kesävaatteisiin. Tein perusteepparin Brave fireman-kaavalla (OD 3/13) ja hihansuihin laitoin Nuppuneulan inspiroimana resorit pystysuuntaan. Mittasin resorin pituuden hihan kaavasta, sillä väärään suuntaan leikattuna resori ei jousta. Raitaresori Pehemialta.

 
 
Merirosvoteemaan sopii minusta hyvin mustavalkoisuus ja siksipä rennot lökäshortsit valmistuivat Majapuun raitajoustofroteesta. Kaava on Sporty Pocket-kaavan (OD 3/13) pohjalta sinnepäin saksittu.

 
 
Aarrekartan lisäksi kankaiden yöstä saapui toki muutakin - tällainen kiva pino ihanuuksia. Ei mitään mitä olin ajatellut, eikä niistä kaupoista joiden tarjouksia etukäteen ajattelin hyödyntää, mutta ei tuosta yhtään harmittavaa hutiostosta silti löydy. Tarpeeseen(?) kaikki. :)
 
Alimmat kankaat ja kuminauha Pehemialta, punainen Sakura Neenuskalta ja musta Musikantti Mussukoilta.
 
 
 
Lisäksi olin onnekas ja voitin nämä kankaat Roal-tuotteen kuvakisasta:
 
 
Kyllä näillä taas hetken pärjää!
 
 
 
Tällaiset tunnustuksen sain jokin aika sitten Iinalta. Isot kiitokset! :)
Sama tunnustus on käynyt blogissani jo aiemmin ja jaoin sen silloin eteenpäin, joten jätän sen tällä kertaa tekemättä.

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)