tiistai 15. lokakuuta 2013

Paitsiossa


Jos tuota blogin sivupalkkia vilkaisee, niin kovinpa pinkkipitoisia ovat ompelukset viime aikoina olleet...

Perheen nuorimies on jäänyt pahasti paitsioon , eikä hänen kaapistaan enää tahdo löytyä siistiä ja sopivan kokoista päällepantavaa. Siksi olen vastustellut kaikkien ihanien tyttömäisten kangashoukutusten kutsua ja päätin, etten ompele tytöille mitään ennen kuin isoveljen vaatetilannetta on ryhdistetty.


Huppareista on ollut ehkä se huutavin pula, siksi kokeilin ommella vetoketjullisen tähtineuloshupparin Born to Run-kaavalla (OD 4/12). Sattui klassinen moka ja leikkasin etukappaleen yhtenä kappaleena taitteelta...

Kaikeksi onneksi Majapuun neulokset sopivat sävyiltään yhteen ja apu löytyi samanvihreästä palloneuloksesta. Leikkasin siitä kahdet hihat ja tadaa - poika sai hupparin lisäksi paidan. Jotta ei tulisi liian samanlaista, laitoin paitaan tummanturkoosit resorit ja kaaritaskut.

 


Huppari on taskuton ja resorit raidalliset. Farbenmixin ompelumerkkien tähtiotukset sopivat kuosiin niin täydellisesti, että pääsivät kurkkimaan sekä hupparin helmaan että samasta neuloksesta ommeltuun pipoon.  Pipon kaava tuttu Baggy Look siitä samasta Ottobren numerosta, tupsu PaaPiilta. Resorit Fabriinalta ja Pehemialta.

Reilun kokoisia nämä ovat vielä, valitsin jo 146-senttisen kaavan. Ensi kerralla ehkä hitusen pienennän.


Lisää poikamaista vaatetusta tulossa, vaikka seuraavaksi paininjalan alle saattaa taas päätyä jotain pinkkiä...

3 kommenttia:

  1. Tosi onnistunut ja kiva yhdistelmä!Tähteä,palloa,raitaa...siltikin kaunis ja tasapainoinen.Ilmankos poika näyttää tyytyväiseltä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)