torstai 27. maaliskuuta 2014

NoloaHäpeäkseni on tunnustettava, että meidän pikku viuluniekka on saanut pitkän aikaa kantaa nuottikirjojaan muovipussissa. En ole halunnut ostaa mitään, koska tottahan osaan kassin itsekin tehdä. Jotenkin ei vaan ole tullut tehtyä...

Viime soittotunnin jälkeen vannotin tyttöä muistuttamaan, että ensi kerraksi äidin on se kassi vihdoin ommeltava. Kuuliaisena lapsena hän on ahkerasti sitä kärttänytkin, mutta olisin silti joutunut syömään sanani, ellei vatsatautiepidemia olisi vapauttanut yhden viikon soitoilta.

Mutta tämän viikon tunnille nuotit kuljetettiin upouudessa laukussa! :)

Laukku on tehty pussukkaohjetta mukaillen, otin mitat siitä muovipussista ja lisäsin kantohihnat päällisen puolelle. Vuorina on kierrätettyä puuvillaa, jossa on mintunvihreitä sydämiä. Tytöt tahtoivat välttämättä lisätä valitsemansa koristenauhat. Kivasti ne tuovatkin lisää väriä ja persoonallisuutta.
Kankaat:
Päällinen: HH-kangas
Vuori: kirpparilta

Nauhat:
Farbenmix

8 kommenttia:

 1. Minulla taas kaikki saumuri- ja ompelukonekamppeet on resuissa muovipusseissa... Noloa. Saisinpa itsekin aikaiseksi jotain noin kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, kyllä meilläkin niitä pusseja vielä riittää...
   Näihin puuhiin pitäisi innostua useamminkin, kaunis säilytys piristää mieltä kummasti. :)

   Poista
 2. Ihana!! Minun pitäisi ommella kassi luistimille. En vain ole saanut aikaiseksi, kun on muitakin projekteja vielä vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minunkin pitäisi tehdä vielä luistimille, pelikengille, toisille nuoteille ja ties vaikka mille. Tämä oli kuitenkin se ykkösprojekti, en tunne itseäni enää niin huonoksi äidiksi. :)

   Poista
 3. Uuh, tuli mieleen monta muutakin pussukkaa, joita tarvittaisiin...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)